wdw Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 17 Marca 2007 Myślisz, że przeżyje do świat ? Właśnie tego się obawiam. Smacznego. :smile: Cytuj idę napić się herbatki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10173 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 17 Marca 2007 Tak na oko super kiełbaska ,tylko co na Twoją wędzarnie powie ORLEN? :grin: Cytuj Tomuś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek52 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 17 Marca 2007 ...już dawno powinieneś zamalować toTEXACO i wypisać WĘDLINY DOMOWE.PL :grin: :grin: :grin: a poza tym moje gratulacje pozdrawiam jurek52 Cytuj żyć aby jeść,czy jeść aby żyć-oto jest dylemat. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10181 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShiMa Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 17 Marca 2007 ...już dawno powinieneś zamalować toTEXACO i wypisaćByć moze powinnam, ale ten napis jest wyjątkowo odporny na temperaturę (beczka była czarno-czerwona, ale ją wypaliłam tylko napis został) a napis spreparowany przeze mnie nie koniecznie byłby tak trwały... Ostatecznie to tylko prowizorka. Cytuj Na świecie nie ma innych zjawisk, poza zjawiskami fizycznymi. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10185 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdw Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 17 Marca 2007 ...już dawno powinieneś zamalować toTEXACO i wypisać. Ostatecznie to tylko prowizorka. Prowizorki są na ogół bardzo trwałe i niezniszczalne. :smile: Cytuj idę napić się herbatki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShiMa Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 17 Marca 2007 Prowizorki są na ogół bardzo trwałe i niezniszczalne.Zdaję sobie z tego sprawę, jestem w trakcie wykańczania domu i ogrodu i wiem, że ta prowizorka może trochę pożyć. Jednak mam poważne plany jesli chodzi o urządzenie i zagospodarowanie ogrodu i nie dopuszczam tego, aby mogła być wieczna Cytuj Na świecie nie ma innych zjawisk, poza zjawiskami fizycznymi. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10191 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 17 Marca 2007 kiłbasa jak kiełbasa - widziałem już ładniejsze na tym forum i stronce :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10200 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShiMa Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 17 Marca 2007 kiłbasa jak kiełbasa - widziałem już ładniejszeBez wątpienia. Ja tez widziałam. Ale ta jest moja pierwsza i tego sie będę trzymać Cytuj Na świecie nie ma innych zjawisk, poza zjawiskami fizycznymi. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10201 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_ Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 17 Marca 2007 kiłbasa jak kiełbasa - widziałem już ładniejsze na tym forum i stronce :tongue: Na forum i stronce napewno co do tego niema wątpliwości. Tylko ciekawe czy u siebie? Bo tak ładnie uwędzić nie jest łatwo. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10209 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bunia Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 17 Marca 2007 Kiełbasa ładna i napewno smaczna. A, że pierwszy raz :grin: to gratuluję udanej produkcji. Też mam w planie zrobienie takiej kiełbaski, ale może juz nastepnym razem. Dzisiaj z mojej połówki nastawiłam się na peklowanie do wędzenia, salceson ( pierwszy raz ), no a resztę to do zamrożenia - do gotowania i pieczenia. Nie wszystko od razu. I tak miałam sporo z tym roboty :tongue: .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10222 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdw Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 17 Marca 2007 JoShiMa - nie przejmuj się docinkami, a jezeli masz prowadzone notatki z promocyjnej produkcji, to nastąpne będą takie same, albo jeszcze lepsze i ładniejsze. Powodzenia. :smile: Cytuj idę napić się herbatki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShiMa Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 17 Marca 2007 JoShiMa - nie przejmuj się docinkami, a jezeli masz prowadzone notatki z promocyjnej produkcji, to nastąpne będą takie same, albo jeszcze lepsze i ładniejsze. Powodzenia.Dziękuję. Oczywiście, że się nie przejmuję Cytuj Na świecie nie ma innych zjawisk, poza zjawiskami fizycznymi. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/651-przygotowania-do-pierwszego-w%C4%99dzenia/page/2/#findComment-10224 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.