stolarzM Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam Tradycja ja piekę w piekarniku choć posiadam maszynę ale ja wolę z piekarnika tak jak pisze kipi oto przykład pszenno-żytnie z ziarnami na zakwasie skórka przypieczona bo taką lubimy. Cytuj Pozdrawiam stolarzM. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6580-przepis-chleb-z-ziarnami/page/2/#findComment-201048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja od jutra będę próbował zrobić zakwas. Jestem pesymistą bo nie mam doświadczenia żadnego z fermentacją i nie potrafię ocenić co jest dobrze a kiedy już poszło źle. Ale jak się nie pomaca, nie poliże to nigdy nie pozna się smaku Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6580-przepis-chleb-z-ziarnami/page/2/#findComment-201075 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zakwas znajdziesz:z dniaa29marca2010 post PePe. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6580-przepis-chleb-z-ziarnami/page/2/#findComment-201078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.