Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tradycja ja piekę w piekarniku choć posiadam maszynę ale ja wolę z piekarnika tak jak pisze kipi oto przykład pszenno-żytnie z ziarnami na zakwasie

skórka przypieczona bo taką lubimy.

Pozdrawiam stolarzM.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6580-przepis-chleb-z-ziarnami/page/2/#findComment-201048
Udostępnij na innych stronach

Ja od jutra będę próbował zrobić zakwas. Jestem pesymistą bo nie mam doświadczenia żadnego z fermentacją i nie potrafię ocenić co jest dobrze a kiedy już poszło źle. Ale jak się nie pomaca, nie poliże to nigdy nie pozna się smaku :)
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6580-przepis-chleb-z-ziarnami/page/2/#findComment-201075
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.