binio1111 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 30 Października 2017 Zostało parę minut - właśnie przełączyłem na termoobieg , bo wyrosło bardzo do góry i zaczęło rumienić od górnej grzałki a w środku na pewno jeszcze surowe. Przesadziłem z ilością .[Dodano: 30 paź 2017 - 21:23]Jakoś się udało. Mogłem wcześniej dać na termo bo ciutkę za bardzo rumiane chyba - piekłem 50min. 30min konwekcja 180º, 20 min termoobieg 170º , Następnym razem tylko termoobieg zrobię. Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6884-dro%C5%BCd%C5%BC%C3%B3wka-halusi/page/3/#findComment-573361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 30 Października 2017 "wyrwane" na ciepło - Halusia przepis MEGA smak super , konsystencja super (wcześniej wychodziły mi bardziej zbite , to jest watka ) mąka kl. 650 chyba pasuje pod ten przepis . Pozdrawiam Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6884-dro%C5%BCd%C5%BC%C3%B3wka-halusi/page/3/#findComment-573376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 30 Października 2017 Halusia przepis MEGA Cieszę się razem z Tobą Binio... Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6884-dro%C5%BCd%C5%BC%C3%B3wka-halusi/page/3/#findComment-573377 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.