Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno, jeden z Kolegów naszego forum zwracał się z prośbą o pomoc w pisaniu pracy licencjackiej dotyczacej szynek dojrzewających.

Kilka dni temu nadesłał mi (zgodnie z obietnicą) gotową pracę. mam nadzieję, iz materiał ten zainteresuje naszą Brać.

Treść listu nadesłanego wraz z pracą:

 

"Witam,

Zgodnie z obietnicą przesyłam swoją pracę. Raz jeszcze dziekuje za udzielone informacje na temat forum wędliny domowe jak i literatury pomocnej przy pisani pracy.

Pozdrawiam Yevgeniy Simakov."

 

Praca licencjacka pt.: "OCENA KONSUMENCKA SZYNEK DOJRZEWAJĄCYCH W POLSCE"

Autor: Yevgeniy Simakov

Link do pobrania pracy (format PDF): https://www.rapidshare.com/files/3323750336/Ocena_konsumencka_szynek_dojrzewajacych_w_Polsce..pdf

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6939-praca-licencjacka-ocena-konsumenckia-szynek-dojrzewaj%C4%85cych/
Udostępnij na innych stronach

Marniutko wypadla nasza - ale grupa osób testujących była niewielka więc pozostaje mieć nadzieję , że nie jest tak źle tym bardziej że różnice nie są aż tak duże.

Praca sama w sobie ciekawa.

Mam nadzieję, że to nie ostateczna wersja, bo już na wstępie razi w oczy, cyt. :

 

Forum „wendlinydomowe.pl”,

Chleb nigdy się nie znudzi.

Dobra wędlinka również :-)

Zgodnie z obietnicą przesyłam swoją pracę

Nie wiem, czy praca została juz złożona. Przy pobieżnym czytaniu wyłapałam trochę błędów.

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Ja także, ale kolega nie jest Polakiem, a praca najprawdopodobniej stanowi wersję roboczą.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.