Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Shadow & Czarna zadymiona - wariacje kulinarne


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
83 odpowiedzi w tym temacie

#81 Jan30

Jan30

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 181 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 24 lis 2013 - 18:01

Jak ci się sprawuje ta maszynka do wałkowania.



#82 Shadow

Shadow

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 483 postów

Napisano 24 lis 2013 - 19:36

Bardzo dobrze,

 

mamy ją od kilku lat.

Jest tak toporna, że nic nie może się w niej złamać.

 

PZDR



#83 roman123

roman123

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 6 postów
  • MiejscowośćSzczecin

Napisano 24 lis 2013 - 21:24

cześć

Ja dla słonecznej barwy ciasta dodaję szczyptę kurkumy.

Pozdrawiam



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#84 PanBoczek

PanBoczek

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3611 postów

Napisano 30 sty 2014 - 08:53

Daniel  :D co tam słychać dobrego i smacznego? 

Zdjątka i specjały przewspaniałe, ale ileż można oglądać nawet największe dzieła hehe :D 

Namaluj nam coś nowego  :devil: Pozdrawiam






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych