zajcman Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam Was serdecznie je tez chcialem sie pochwalic swoimi produkcjami W glownej mierze sa to eksperymenty mieszkajac we Wloszech ma naprawde wielki problem z dostaniem niektorych produktow nawet swiniaka tutaj dziela troche inaczej no ale jak to mowi moja tesciowa "Kto nie ryzykuje w kozie nie siedzi" wiec zaczynamy : Pierwszy w moim zyciu pasztecik : http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502307_2012-07-15-14-28-44.jpg Miesko w marynacie na dzisiejsza pieczen http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502322_2012-07-21-15-33-40.jpg Nalewka cytrynowo-kawowa: http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502334_2012-07-22-08-49-13.jpg Kapusta kiszona ( tradycyjnie gnieciona stopami ) http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502328_2012-07-21-16-21-28.jpg http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502330_2012-07-21-16-40-18.jpg Papryka marynowana w occcie winnym i pomidory w zalewie slonej http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502332_2012-07-22-08-13-19.jpg Niestety poraz pierwszy wekowalem sloiki i jakos mi nie wyszlo z 7 zawekowaly sie tylko 3 ;( jak ktos zna dobry przepis na wekowanie to niech podesle . Bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7116-zajacowe-boje-w-kuchni/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.b tulipan Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 22 Lipca 2012 Taki to zimę przeżyje. :thumbsup: :clap: :lol: :lol: Cytuj Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.Pozdrawiam z Wrocka. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7116-zajacowe-boje-w-kuchni/#findComment-228994 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcman Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 22 Lipca 2012 Taki to zimę przeżyje. :thumbsup: :clap: :lol: :lol: Przy tym kryzysie to nic nie wiadomo trzeba sie przygotowac na ciezkie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7116-zajacowe-boje-w-kuchni/#findComment-229000 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 22 Lipca 2012 jak ktos zna dobry przepis na wekowanie to niech podesle . Bede wdzieczny Albo wlewasz gorące i zamykasz albo pasteryzujesz.Niektórzy po wlaniu gorącego stawiają do góry nogami.Po pasteryzacji nie trzeba. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7116-zajacowe-boje-w-kuchni/#findComment-229004 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcman Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 22 Lipca 2012 Dzisiejsza pieczen http://t2.pixhost.org/thumbs/3912/13506901_2012-07-22-14-16-47.jpg http://t2.pixhost.org/thumbs/3912/13506902_2012-07-22-14-16-59.jpg http://t2.pixhost.org/thumbs/3912/13506905_2012-07-22-14-18-18.jpg http://t2.pixhost.org/thumbs/3912/13506907_2012-07-22-14-18-26.jpg http://t2.pixhost.org/thumbs/3912/13506908_2012-07-22-14-18-31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7116-zajacowe-boje-w-kuchni/#findComment-229085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 22 Lipca 2012 Mięsko wygląda bardzo apetycznie. Czy nie wyszło suche? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7116-zajacowe-boje-w-kuchni/#findComment-229092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcman Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 22 Lipca 2012 Miesko wyszlo pierwsza klasa Jak kogos interesuje to korzystalemz tego przepisu http://www.mniammniam.com/Pyszna__prosta_domowa_wedlina-13726p.html Wedlug mnie wyszlo troszeczke suche ciut ciut ale moja zona i tesciowa skiwitowaly to tak "Sam jestes suchy" Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7116-zajacowe-boje-w-kuchni/#findComment-229100 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.