ANNAM Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #851 Opublikowano 28 Marca 2015 ANNAM, ten strażnik z pierwszej fotki, to siedzi na drzewku grejpfrutowym? On siedzial na morwie. Jak sie przyjrzysz lisciom to poznasz. Mam specjalnie na zamowienie zaszczepione drzewko, aby byla morwa z galeziami w dol ( nie wiem, jak to sie nazywa, tak jak wierzba placzaca) . NA drugim zdjeciu drzewo razem z moim psem. Tylko zobaczy teraz aparat w mojej rece to biega za mna chyba chce byc modelka Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416469 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #852 Opublikowano 28 Marca 2015 Annam, W jakim trybie robisz zdjęcia? są trochę jasne "przypalone" dobrze też wyłączyć datę bo trochę psują widok. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416470 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulalka Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #853 Opublikowano 28 Marca 2015 Widoki cudne , szkodniki niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #854 Opublikowano 28 Marca 2015 Anno a piesek ,owczarek pasterski prawda ? Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416472 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #855 Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Annam, W jakim trybie robisz zdjęcia? są trochę jasne "przypalone" dobrze też wyłączyć datę bo trochę psują widok. DAte wylacze a reszte powoli , mam obcje ogladania ptakow przyrody ,psa. Jak juz bede pewna na co nastawilam jak pstrykalam to dam odpowiedz nie zadawaj mi tysiac trudnych pytan Anno a piesek ,owczarek pasterski prawda ? Koste, to Pure Border Collie, po dobrych rodzicach(jak tutaj mowia. No coz, nie kazdy moze byc idealny , ale i tak jest najkochansza Edytowane 28 Marca 2015 przez ANNAM Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416475 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #856 Opublikowano 28 Marca 2015 Anino zrob uzytek z papugi na wedzonke z nia jak szkodnik ..a psinka urocza Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416476 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #857 Opublikowano 28 Marca 2015 Pure Border Collie No tak jak pisałem ,owczarek pasterski,to sa super inteligentne psy u mnie jest ich dużo,nieraz mam z nich ubaw jak wedkując idę przy rzece ,mijając przecież prywatne pastwiska a one pilnują swoich rewirów,Stale jestem obserwowany czy zbytnio nie na naruszam ich terytorium i przesuwają się razem ze mna ale z dystansu,Gdy chcę wejśc głębiej w pastwisko zaraz skracają dystans do mnie,jakby chciały powiedzieć ,uważaj dalej nie wolno,to mój teren Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416480 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #858 Opublikowano 28 Marca 2015 Annam, bardzo ładne fotki (nie bój się Maada ) Śmiało wstawiaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416483 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #859 Opublikowano 28 Marca 2015 zdjecia robilam nowym aparatem, Aniu super zdjęcia Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416488 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #860 Opublikowano 28 Marca 2015 Kostek, to prawda, one sa madre, nawet teraz ona ma 8 lat i uczy sie nowych sztuczek. Jest spokojna, rzadko szczeka, jednak jesli sie odezwie, to widac wazna sparwa. Tylko ze jest bardzo aktywna. Uwazam, ze jednak pies taki powinien na wsi byc. Ja chodze z nia " grac w tenisa' Bo to jest jedyna metoda aby sie dobrze wybiegala. Gontek, BAzyl dziekuje, Maad, jakby mnie zmusil" abym sie nie poddawala, bo bylam bliska tego ,zeby nie robic zdjec. Z jego zdaniem bardzo sie licze Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416490 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #861 Opublikowano 29 Marca 2015 Yogrut zrobilam swoj i serek gotowy, teraz wymieszam z czosnkiem, kwasna gesta smietana i kulki ukulam Po odcisnieciu. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camelki Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #862 Opublikowano 29 Marca 2015 dlaczego dopiero teraz chcesz mieszać ze smietaną ?Przeciez te kulki bedą sie kiepsko lepic Cytuj ______________________________________________________________________________________________________"Życie przeżywa się intensywnie dopiero wówczas, kiedy ani na sekundę nie zapomina się, że można je w każdej chwili stracić"pułkownik Thomas Michael Hoare ("Mad Mike" Hoare) Nasz blog o Arabii Saudyjskiej - W pustyni bez puszczy - Arabia Saudyjska oczami Polakai blog o książkach - To czytają Saudyjskie Wielbłądy Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416921 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #863 Opublikowano 29 Marca 2015 CAmelki, bede je robic dzisiaj, na pewno nie , bo tak zawsze robie i dobre wychodza Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416923 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #864 Opublikowano 30 Marca 2015 No i zrobilam kulki tak jak mowilam, Ser dodalam do niego gesta kwasna smietane , czosnek ( jakies 12 zebow, bo na rozmiar zabkami ich nie nazwe) ,troche soli do smaku( tzw. szczypta, i nie pytajcie ile dokladnie bo nie wazylam) , wszystko zmiksowalam razem. Kulalam kulki i do sloika z suszonymi pomidorami i ziolami. A drugie obtoczone w bialym i czarnym sezamie. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416971 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #865 Opublikowano 30 Marca 2015 Aniu super Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416972 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulalka Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #866 Opublikowano 30 Marca 2015 ANNAM a czym zalałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416973 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #867 Opublikowano 30 Marca 2015 BAzyl- dziekuje http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,17_99_orig.gif Ulalka, - ja zalewam olejem slonecznikowym Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416983 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #868 Opublikowano 30 Marca 2015 Aneczko super wyglądają te serowe kuleczki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416986 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #869 Opublikowano 30 Marca 2015 no pysznie wygladaja ,moze ja sie pokusze tylko ja sie mazac nie lubie czy zamiast sietany mozna dac creme fraiche? bo smietane nie chce mi sie isc Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416989 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #870 Opublikowano 30 Marca 2015 BAzyl- dziekuje k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,17_99_orig. Pifko to mi się podoba, niestet nie mam Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #871 Opublikowano 30 Marca 2015 Electra, to mozesz z samego ytoguru robic, JA dodaje smietane, abyu zmiekczyc smak czosnku jaki daje do sera. A creme fraiche oczywiscie mozesz dodac. Tylko sprawdz przepis Camelkow, oni inaczej robia niz ja.Oni mieszaja smietane z yogurtem i odciskaja, a ja daje smietane do serka. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416994 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #872 Opublikowano 30 Marca 2015 Ale fajmy serek z tego jogurtu Ci wyszedł. Ja się boje robic bo jak chciałam z kefiru zrobić to mi wszytsko przez pieluchę przeciekło :P Może powinnam materiał wziąć podwójnie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-416999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #873 Opublikowano 30 Marca 2015 MAgda, zrob yogurt taki odrobine gestrzy niz zwykle. Ja kiedys wzielam jako kulture do jogutru normalny yogurt ze sklepu. Teraz zawsze kilka lyzekodloze i naokraglo go robie. Jak chce byc pewna ,ze gesty wyjdzie domieszaj do mleka troche mleka w proszku. Wylewam wszystko na normalna pieluche z tetry i skrecam, na to klade deche i garnek z woda. Nie wieszam, teraz, bo leniwa jestem i nie che mi sie kombinowac. A rano mam taki ser. Na sernik bardzo dobry tez jest. Tal samo robie twarog jako twarozek, ze najpierw rozmieszam odrobine skrzep, nie za bardzo bo wszystko pojdzie do scieku. Twarog jest duzo slodszym serkiem i Zuzia go chyba bardziej lubi . Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-417002 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #874 Opublikowano 30 Marca 2015 Będę musiała spróbować. ANNAM, ja Ci zapomniałam napisać ale ja też mydełko będę robiła Zamówiłam już wszystko i może jutro kurierem przyślą Mam taką straszną skórę po tych sklepowych mydłach, że o matko z ojcem .... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-417003 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #875 Opublikowano 30 Marca 2015 MAgda jak moge polecic to rob na kozim mleku. I pamietaj mydlo MUSi dlugo odlezec. Z reszta zobaczysz. JAk bedziesz robic, i za wczesnie je wezmiesz, bo bedzie sie slin=maczyc a nie pienic. A jak cos to pisz, ile wiem to pomoge . A milo miec kumla w robieniu czegos Zapomnialam, ostatnio spotkalam osobe, ktora robi mydla z tluszczu wolowego, znaczy sie miesz go do olei i bardzo dobre mydla jej wychodza. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/35/#findComment-417004 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.