Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Głównie kieruję temat do rzeźników na stronie i forum WD.

 

Proszę zamieszczajcie w miarę możliwości z czego robicie kiełbasy przy "ceremonii uboju wieprza"

Ja sam jestem Rzeźnikiem + Technologiem mięsa i często się babram w świeżym (jeszcze ciepłym) mięsku.

 

Jak wiadomo to praktycznie każdy ubój domowy- gospodarczy jest inny niż poprzednie , bo to mięso na to , to na tamto i cza :rolleyes: sem przychodzi zrobić kiełbasę z niczego , ale jak to zrobić :question:

:wink:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7353-kie%C5%82basa-rze%C5%BAnicka/
Udostępnij na innych stronach

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7353-kie%C5%82basa-rze%C5%BAnicka/#findComment-242400
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.