Wędliny Domowe
ABC początkującego zadymiacza
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Poradnik początkującego, domowego masarza. Część I 22/02/2005   Administrator 88488
2 Poradnik początkującego, domowego masarza. Część II 26/02/2005   Administrator 110350
3 Sam zrobię wędliny 30/11/2005   Administrator 82627
4 Wędzenie wędzonek. Kilka praktycznych porad dla nie wtajemniczonych 29/10/2006   Administrator 120739
5 Praktyczny sposób wiązania szynki i kiełbas o dużej średnicy 30/10/2006   Administrator 50820
6 Sposób przygotowania kurczaka do wędzenia 30/10/2006   Administrator 49024
7 Kilka sposobów odkręcania i wiązania kiełbas i serdelków 30/10/2006   Administrator 40774
8 Zakańczanie kiełbas patyczkiem, tzw. flokowanie 30/10/2006   Administrator 19890
9 Dziadka kutrowanie sposobem domowym 11/01/2007   Administrator 30867
10 Jak zrobić emulsję ze skórek wieprzowych? 10/07/2007   Administrator 24386
11 Wykrawanie mięsa z głowy wieprzowej. Sposób 1 11/07/2007   Administrator 22046
12 Zdejmowanie masek i wykrawanie mięsa z głowy wieprzowej. Sposób 2 11/07/2007   Administrator 24864
13 Cz.I Kaszanka wiejska (tzw. parnikowa) 06/04/2008   Administrator 56632
14 Przebieg świniobicia u AndrzejaK 03/07/2008   Administrator 81852
15 Cz.II. Kiełbasa wiejska domowa cienka (tzw. parnikowa) 09/11/2008   Administrator 195847
16 Kilka uwag do produkcji wędzonek w warunkach domowych 08/12/2008   Administrator 89391
17 Cz.III Wędzonki wiejskie (tzw. parnikowe) 16/02/2009   Administrator 106280
18 Super kalkulator 03/04/2012   Administrator 30874