Wędliny Domowe
ABC początkującego zadymiacza
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Poradnik początkującego, domowego masarza. Część I 22/02/2005   Administrator 90591
2 Poradnik początkującego, domowego masarza. Część II 26/02/2005   Administrator 111969
3 Sam zrobię wędliny 30/11/2005   Administrator 84281
4 Wędzenie wędzonek. Kilka praktycznych porad dla nie wtajemniczonych 29/10/2006   Administrator 124111
5 Praktyczny sposób wiązania szynki i kiełbas o dużej średnicy 30/10/2006   Administrator 51961
6 Sposób przygotowania kurczaka do wędzenia 30/10/2006   Administrator 50396
7 Kilka sposobów odkręcania i wiązania kiełbas i serdelków 30/10/2006   Administrator 41567
8 Zakańczanie kiełbas patyczkiem, tzw. flokowanie 30/10/2006   Administrator 20445
9 Dziadka kutrowanie sposobem domowym 11/01/2007   Administrator 31744
10 Jak zrobić emulsję ze skórek wieprzowych? 10/07/2007   Administrator 25050
11 Wykrawanie mięsa z głowy wieprzowej. Sposób 1 11/07/2007   Administrator 22556
12 Zdejmowanie masek i wykrawanie mięsa z głowy wieprzowej. Sposób 2 11/07/2007   Administrator 25304
13 Cz.I Kaszanka wiejska (tzw. parnikowa) 06/04/2008   Administrator 57766
14 Przebieg świniobicia u AndrzejaK 03/07/2008   Administrator 82717
15 Cz.II. Kiełbasa wiejska domowa cienka (tzw. parnikowa) 09/11/2008   Administrator 197393
16 Kilka uwag do produkcji wędzonek w warunkach domowych 08/12/2008   Administrator 90471
17 Cz.III Wędzonki wiejskie (tzw. parnikowe) 16/02/2009   Administrator 107399
18 Super kalkulator 03/04/2012   Administrator 32427