Wędliny Domowe
ABC początkującego zadymiacza
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Poradnik początkującego, domowego masarza. Część I 22/02/2005   Administrator 110108
2 Poradnik początkującego, domowego masarza. Część II 26/02/2005   Administrator 128457
3 Sam zrobię wędliny 30/11/2005   Administrator 99421
4 Wędzenie wędzonek. Kilka praktycznych porad dla nie wtajemniczonych 29/10/2006   Administrator 161191
5 Praktyczny sposób wiązania szynki i kiełbas o dużej średnicy 30/10/2006   Administrator 62748
6 Sposób przygotowania kurczaka do wędzenia 30/10/2006   Administrator 63623
7 Kilka sposobów odkręcania i wiązania kiełbas i serdelków 30/10/2006   Administrator 50174
8 Zakańczanie kiełbas patyczkiem, tzw. flokowanie 30/10/2006   Administrator 26685
9 Dziadka kutrowanie sposobem domowym 11/01/2007   Administrator 40823
10 Jak zrobić emulsję ze skórek wieprzowych? 10/07/2007   Administrator 32880
11 Wykrawanie mięsa z głowy wieprzowej. Sposób 1 11/07/2007   Administrator 28360
12 Zdejmowanie masek i wykrawanie mięsa z głowy wieprzowej. Sposób 2 11/07/2007   Administrator 30602
13 Cz.I Kaszanka wiejska (tzw. parnikowa) 06/04/2008   Administrator 71321
14 Przebieg świniobicia u AndrzejaK 03/07/2008   Administrator 91763
15 Cz.II. Kiełbasa wiejska domowa cienka (tzw. parnikowa) 09/11/2008   Administrator 214708
16 Kilka uwag do produkcji wędzonek w warunkach domowych 08/12/2008   Administrator 101274
17 Cz.III Wędzonki wiejskie (tzw. parnikowe) 16/02/2009   Administrator 119418
18 Super kalkulator 03/04/2012   Administrator 49010