spec202 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Października 2012 Witam!Głównie kieruję temat do rzeźników na stronie i forum WD. Proszę zamieszczajcie w miarę możliwości z czego robicie kiełbasy przy "ceremonii uboju wieprza"Ja sam jestem Rzeźnikiem + Technologiem mięsa i często się babram w świeżym (jeszcze ciepłym) mięsku. Jak wiadomo to praktycznie każdy ubój domowy- gospodarczy jest inny niż poprzednie , bo to mięso na to , to na tamto i cza :rolleyes: sem przychodzi zrobić kiełbasę z niczego , ale jak to zrobić :question: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7353-kie%C5%82basa-rze%C5%BAnicka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Października 2012 Tzw. parnikowehttp://wedlinydomowe.pl/dla-poczatkujacych Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7353-kie%C5%82basa-rze%C5%BAnicka/#findComment-242400 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.