roger Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Flaki na flaczki reszta galert albo dokupić wieprzowiny i na salceson PsTakie delicje można też ugotować z dużą ilością warzyw i lubieżnie skonsumować ocierając brodę Tapniete z Tapatalk Edytowane 31 Marca 2017 przez roger Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7469-%C5%9Bwi%C5%84skie-g%C5%82owy-st%C3%B3pki-i-ogony-co-z-tego-zrobi%C4%87/page/2/#findComment-546054 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Arek, Jumbek, mozna prosic o Wasze przepisy na Zimne nozki.? Przepis jest prosty.Tak jak wieprzowe czyli gotujesz nóżki razem z włoszczyzną bez kapusty z dodatkiem ziela, listka i soli do miękkości.Obierasz, kroisz na drobno dodajesz czosnek, pieprz i jak lubisz majeranek , dodajesz tyle rosołu z gotowania nóżek aby nie były za gęste i nie za rzadkie w zależności od tego jaką chcesz mieć gęstość gotowego wyrobu ew. dosalasz i zagotowywujesz.Nóżki powinny być lekko przesolone to na zimno będą akurat.Wylewasz do foremek , wstawiasz do lodówki i gotowe. [Dodano: 31 mar 2017 - 20:56] jego elementy czyli na flaczki.. Cielęce flaczki nazywają się krezki i są bardzo dobre.Przygotowanie jak flaki wołowe Edytowane 31 Marca 2017 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7469-%C5%9Bwi%C5%84skie-g%C5%82owy-st%C3%B3pki-i-ogony-co-z-tego-zrobi%C4%87/page/2/#findComment-546055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.