chudziak Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij #601 Opublikowano 7 Lutego Dziś na kolację radosna "tfurczość" kulinarna takie trochę czyszczenie z resztek - ni to rolada ni to sushi 🤪. Udusiłam 1,5 paczki szpinaku ,zmiksowałam go z 3 jajkami ,2 łyżkami mąki z orzechów ( która zalegała juz dość długo 🙈), resztką wiórków z grana padano i z niecałą szklanką płatków owsianym . Wyłożyłam na papier i upiekłam. Nadzienie to serek chrzanowy , marynowana na szybko marchewka z cebulą ( słodką) , chorizo, awokado, papryka , posypane nieco serem kozim bułgarski typu feta. 2 Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7629-chudziaka-groch-z-kapust%C4%85-na-w%C4%99dzonce/page/25/#findComment-989471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi