Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Naniosłem ostateczne poprawki . Zużycie jelit i osłonek sztucznych jest orientacyjne . Uzależnione jest od wielu czynników - składu surowcowego . długości batonów odkręcanych czy wiązanych . klipsowanych czy tradycyjnie wiązanych itd.

Obok podałem orientacyjne wymiary osłonek sztucznych po złożeniu i nawinięciu na wałek - szerokość

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7834-kalkulator-wyrobu-kie%C5%82bas-kiszek-i-innych/page/2/#findComment-268904
Udostępnij na innych stronach

Kalkulator pouzupełniany w osłonki podane przez Maxell

Dla Excel >2007

http://rapidshare.com/files/879172661/Kalkulator.xlsx

Dla Excel <2003

http://rapidshare.com/files/773980259/Kalkulator%20E2000.xls

...Kwestia smaku jest różna u różnych osób...

_____________________________________

http://swinskiekawaly.blox.pl/html

michal.pogorzelec@gmail.com

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7834-kalkulator-wyrobu-kie%C5%82bas-kiszek-i-innych/page/2/#findComment-269656
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.