klops Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Robiłam z połowy, mięso jakie użyłam to: podudzie z indyka 0,6kg, filet z kurczaka0,6kg, cielęcina (nie mam pojęcia jaki fragment wyglądało jak gulaszowe)0,35kg, łopatka wp. 0,3kg słonina trochę mniej jak 1kg. Przyprawy dokładnie jak w przepisie. Woda ok 1l. Co do osłonek: celulozowa pękła jedna przy przekładaniu na kij. Kolagenowe popękały wszystkie w czasie parzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/794-par%C3%B3wki/page/4/#findComment-281591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.