Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

 

Robiłam z połowy, mięso jakie użyłam to:

podudzie z indyka 0,6kg,

filet z kurczaka0,6kg,

cielęcina (nie mam pojęcia jaki fragment wyglądało jak gulaszowe)0,35kg,

łopatka wp. 0,3kg

słonina trochę mniej jak 1kg.

 

Przyprawy dokładnie jak w przepisie. Woda ok 1l.

 

Co do osłonek: celulozowa pękła jedna przy przekładaniu na kij. Kolagenowe popękały wszystkie w czasie parzenia.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/794-par%C3%B3wki/page/4/#findComment-281591
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.