Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Takie pytanie laika szynkowar a piekarnik?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 ralf325

ralf325

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 418 postów

Napisano 12 maj 2013 - 07:05

Witam mam takie pytanie czy mozliwe jest wstawienie szynkowara z wkładem do piekarnika ustawionego na powiedzmy 86 stopni. Czy to moze sie udac czy koniecznie trzeba gotowac?

#2 ralf325

ralf325

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 418 postów

Napisano 12 maj 2013 - 08:04

Czy to moze sie udac czy koniecznie trzeba gotowac?


Można w piekarniku, gdzieś już było na ten temat.

Pozdrawiam :wink:

Jakos mi sie nie znalazło a mam brak duzego gara i cos trzeba wymyslec.
dzieki gonzo.

#3 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 9264 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 12 maj 2013 - 09:33

akos mi sie nie znalazło

Jakoś się słabo szukało :devil: .
Proszę korzystać z opcji "Szukaj"
https://wedlinydomow...opic.php?t=3865




Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


    Google (1)