Szaman544 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 WitamMięso dzików badamy metodą wytrawiania i tylko taką ,starą metodą badania pod mikroskopem badana jest nadal wieprzowina .Ja osobiście z braku czasu na całkowity przerób dziczyznę mrożę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dobrze tobisz kolego! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Mięso dzików badamy metodą wytrawiania i tylko taką ,starą metodą badania pod mikroskopem badana jest nadal wieprzowina . Chyba piszesz o badaniu mięsa wieprzowego z uboju gospodarczego. W rzeźniach badanie w kierunku włośni odbywa się metoda wytrawiania. Mięso wieprzowe zakupione w sklepie jest badane metoda wytrawiania innej metody nie stosuje się. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.