Todek Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 9 Lipca 2013 cytat z Mira sklepu:Przed użyciem osłonkę moczyć w temperaturze około 20°C w czasie 15 minut w 10% wodnym roztworze soli.Dziekuję bardzo, też znalazłem i już wiem o co biega. :grin: Jutro produkuję "kiełbasę doktorską". :grin: Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzly Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 10 Lipca 2013 ...Jutro produkuję "kiełbasę doktorską"... :grin:Bracie Todek, a co to znaczy "Doktorską"? . Cytuj "Opinia zwykłego człowieka, to brednie gorsze od milczenia." (grizzly) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/#findComment-291763 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotunia Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 10 Lipca 2013 "doktorska" to taka parówkowa dobrze zrobiona=dobry wynik! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/#findComment-291771 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 10 Lipca 2013 Fajna ta nasza stronka wiedza połączona z humorem :clap: :lol: Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/#findComment-291782 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 11 Lipca 2013 No to wyprodukowałem, tą oto kiełbasę. :grin: http://wyrobydomowe.blox.pl/2013/07/Kielbasa-doktorska.html Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/#findComment-291890 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 11 Lipca 2013 Todek,Fajniunia :clap: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/#findComment-291912 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 11 Lipca 2013 Todek, napisz coś o walorach smakowych. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/#findComment-291914 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 11 Lipca 2013 Todek, napisz coś o walorach smakowych.Powiem tak, jak dla mnie dłabym więcej pieprzu, słoność OK. Moja córa, powiedziała, jest Ok, tylko co tak ziołem zalatuje, ja jej na to, kardamon, a Ona, to następnym razem nie dawaj. Kobieta mojego życia, Ania, spróbowała i mówi, że może być, a to znaczy, że jest OK. :grin: Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/#findComment-291955 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Krzysztof_ Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 11 Lipca 2013 Todek, a nie zalatuje ta kiełbasa osłonką, robiłem kiedyś w osłonce białkowej bez wędzenia i po sparzeniu smak nie był ciekawy Cytuj Zapraszam na mój blog na FB http://bit.ly/Swojskie_Jadlo Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/#findComment-291974 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 11 Lipca 2013 robiłem kiedyś w osłonce białkowej bez wędzenia i po sparzeniu smak nie był ciekawyrobię nie raz pasztety i mielonki w osłonce białkowej, jak mi zabraknie skórczliwych i smak jest ok Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/#findComment-291977 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 12 Lipca 2013 Todek, a nie zalatuje ta kiełbasa osłonką,Nie stwierdziłem czegoś takiego. :grin: Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8310-kie%C5%82basa-doktorska-todka/#findComment-292005 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.