Skocz do zawartości

Kalendarz WB Wysyłka,reklamacje,potwierdzenie odbioru

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Jacku wielkie dzięki kalendarz dotarł ,bardzo ładny :laugh:  tylko gdyby listonosz nie złożył go na pół, zapewne wyglądał by lepiej :facepalm:   :mad:   

Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur

tylko gdyby listonosz nie złożył go na pół, zapewne wyglądał by lepiej :facepalm:

i już bym składał reklamację . U mnie listonosz dzwoni na domofon i woła by otworzyć drzwi bo przesyłka duża :D

Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić :(

Witajcie.

Dziś wysyłka kalendarzy do :

szejk

biascun (na starej liście nr 157,158,159 . W czasie kopiowania "zaginął w akcji" , ale wszystko dobrze się skończyło...)

Pozdrawiam.

Jacek

Dzięki Jacku, kalendarz dotarł :D

Koperta od kalendarza wielgachna strasznie jest :D łopatka z małego świntucha się zmieści, a trzy kilo żywieckiej to już :rolleyes: na pewno :laugh: :laugh:

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Zbójaszku , wykupiłem wszystkie koperty, jakie były na poczcie...początkowo wysyłałem w mniejszych, a teraz tylko takie w rozmiarze XXl  zostały ....Ważne ,że cena ta sama....Pozdrawiam

Witajcie.

Coś słabiutko po weekendzie....

Dziś wysyłka do :

Pokemon

iwa713

Pozdrawiam

Jacek.

Kolegę Mariusza E. proszę o nick z forum.(kasa dotarła).

Witam.

W dniu dzisiejszym kalendarz pofrunie do :

Marektech Bud

Kolejna wysyłka ( o ile będą chętni ) 30.12.2014r.

Wszystkim życzę Zdrowych i spokojnych świąt.

Pozdrawiam.

Jacek

Jacku dziękuję bardzo za kalendarze. :) Jeszcze w piątek ich nie było w skrzynce pocztowej a dziś już miałam. Chyba u mnie listonosz chodzi z listami w weekendy i na nocnej zmianie. ;)

Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.