maria.s Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Tu jest przepis na ciasto ,,Łabędzi puch" http://przystole.blox.pl/2013/08/Labedzi-puch.html odrobinkę go zmieniłam Dżem z czarnej porzeczki zmieszałam z agrestowym podgrzałam dodałam galaretkę agrestowądo utartej masy kokosowo bułczanej dodałam zmielone orzechy włoskie reszta wg przepisutak wygląda gotowe ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9034-ciasto-%C5%82ab%C4%99dzi-puch/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Grudnia 2013 @maria.s,a jakie według Ciebie wrażenia smakowe pozdrawiam Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9034-ciasto-%C5%82ab%C4%99dzi-puch/#findComment-319285 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam Ciasto jest b smaczne delikatne słodki smak masy jest przełamany kwaśnym dżemem .Moim domownikom b smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9034-ciasto-%C5%82ab%C4%99dzi-puch/#findComment-319288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Marysiu ladnie sie prezentuje , czy kokos nie jest mocno czuc w ciescie? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9034-ciasto-%C5%82ab%C4%99dzi-puch/#findComment-319300 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wiórki kokosowe są ale nie dominują dodałam jeszcze mielone orzechy włoskie masa jest b dobra Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9034-ciasto-%C5%82ab%C4%99dzi-puch/#findComment-319314 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Tu jest przepis na ciasto ,,Łabędzi puch" http://przystole.blo...bedzi-puch.html odrobinkę go zmieniłam Dżem z czarnej porzeczki zmieszałam z agrestowym podgrzałam dodałam galaretkę agrestową do utartej masy kokosowo bułczanej dodałam zmielone orzechy włoskie reszta wg przepis Marysiu .. bardzo łanie prezentuje się to ciasto. W/g dobrze zrobiłaś łącząc oba dżemy... ona na pewno nadają ciastu bardziej wyrazisty smak... i o to chodzi. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9034-ciasto-%C5%82ab%C4%99dzi-puch/#findComment-319323 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.