eli55 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 30 Marca 2014 Anulka, powiedz jeszcze jaka solanke robilas? moze i ja sprubuje. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-343501 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 30 Marca 2014 Miro ... chyba nie wątpisz, że Anulka potrafi robić takie super rzeczy Nigdy w Ciebie nie zwątpiłem. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-343503 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 30 Marca 2014 Anulka, powiedz jeszcze jaka solanke robilas? moze i ja sprubuje.na litr zimnej wody 20dag soli Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-343527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 31 Marca 2014 Dzisiejszy chleb na zakwasie z maki żytniej i żytniej razowej Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-343719 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 31 Marca 2014 Gratulacje, chlebek wygląda pięknie i na pewno super smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-343723 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gratulacje, chlebek wygląda pięknie i na pewno super smakuje Tak smakował,że już go nie ma Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-343789 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zapiekanka mięsno-warzywna Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-344602 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wczorajsze wędzenie Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-348846 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Anulka .. zlota raczka :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-348859 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Anulka .. zlota raczka :clap: Nie wędziłam na święta i już nie mogłam wytrzymać bez dymku Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-348863 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Sobotnie wędzenie serów,kabanosów,rybka(leszcz) i mielonka parzona Edytowane 26 Maja 2014 przez Anulka Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354196 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 26 Maja 2014 Moje gratulacje, wygląda to bardzo smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354201 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 26 Maja 2014 Kabanoski pięknie wyglądają ) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354334 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 26 Maja 2014 Rzuciłam wszystko na stół bo dopadła mnie burza na koniec wędzenia i stąd taka fotka wszystko w kupie Dziękuję bardzo Pozdrawiam Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354340 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rom_an Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 28 Maja 2014 Dodajesz do mielonki żelatynę? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354730 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 28 Maja 2014 Pysznie to wyglada :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 28 Maja 2014 Anulka, ile ważył ten leszcz? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354744 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 28 Maja 2014 Dodajesz do mielonki żelatynę?Mielonka jest bez dodatku żelatyny Pysznie to wyglada :clap:Dziękuję Anulka, ile ważył ten leszcz?1,96kg i pozostały po nim tylko ości Paszteciki ze szpinakiem,serem feta i papryką chili Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 28 Maja 2014 Anulka, interesuje mnie ciasto do pasztecikow. U nas robi sie z ciasta typu francuzkiego, au ciebie nie widac rozwarstwiania. Mozesz proszen napisac przepis i jaki jest smakowy efekt koncowy. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354801 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 29 Maja 2014 ANNAM też swego czasu robiłam z ciasta francuskiego ale na drugi dzień nie chcieli jeść i robię teraz takiego przepisu: 1,5 szkl mąki pszennej2dag drożdży świeżych0,5szkl mlekaszczypta soli1/2 łyżeczki cukru1jajkoMąkę przesiać na stolnicę,drożdże rozrobić w letnim mleku,wszystko razem połączyć,zagnieść ciasto.Pozostwić do wyrośnięcia,rozwałkować i nałożyć farsz. Smakują rewelacyjnie jak dla mnie i mojej rodziny Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354866 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 29 Maja 2014 Anulka, podpowiedz proszę jakie są proporcje, feta i szpinak itd, jak długo trzymasz te paszteciki w piecu. Zamiast chili dodam chyba Piri Piri. Lubię b. ostro :) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354882 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 29 Maja 2014 Anulka, podpowiedz proszę jakie są proporcje, feta i szpinak itd, jak długo trzymasz te paszteciki w piecu. Zamiast chili dodam chyba Piri Piri. Lubię b. ostro :) 40dag szpinaku pokrojony(ja miałam świeży z działki)lub mrożony smażony na oliwie,dwie duże cebule pokrojone w kostkę,czosnek wyciśnięcty przez praskę,sól,pieprz,20dag sera feta.Nagrzewam piekarnik do 180st i piekę do uzyskania złotego koloru,przed włożeniem do pasztetnika smaruję paszteciki ciepłą wodą aby nie popękały Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354892 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 29 Maja 2014 Anulka dziekuje, ja robie znowu szybkie francuzkie. Jest z nim pracy odrobine, bo wiadomo rozwalkowac i skladac kilkakrotnie, moje dziewczyny znowu lubia takie na drugi dzien rzadko co zostanie. A farsz mieszam fete, ricotta, parmesan i oczywiscie szpinak,cebule i czosnek. Przypomnialas mi teraz, trzeba bedzie zrobic ktoregos dnia Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 29 Maja 2014 Witam .Muszę i ja wypróbować twoje paszteciki Anulka -ja do tej pory zamiast fety dawałam jakiś pleśniowy+smietanę do farszu. Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-354916 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 30 Maja 2014 Anulka, takiego mi smaka narobiłaś że jak będę miał chwilę czasu, to zrobię te paszteciki. Dzięki za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/3/#findComment-355007 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.