maria.s Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-356468 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 13 Lipca 2014 Tak na szybko jedna fotka bo głodomory stoją w kolejce gofry z bitą śmietaną i czekoladą Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-361368 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Kuche ciasto ze śliwkami i kruszonką Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-364934 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kuche ciasto ze śliwkami i kruszonką Anulka ... bardzo lubię takie zwykłe proste ciasta przypominają smaki z dzieciństwa. Zamawiam ( jeżeli jeszcze został choć mały kawałek) z dużą ilością kruszonki. Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-365063 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kuche ciasto ze śliwkami i kruszonkąAnulka ... bardzo lubię takie zwykłe proste ciasta przypominają smaki z dzieciństwa. Zamawiam ( jeżeli jeszcze został choć mały kawałek) z dużą ilością kruszonki. Właśnie piecze się kolejna partia Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-365104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 24 Października 2014 Zielono Mi... Składniki na ciasto:3jaja całe1szkl cukru2szkl mąki krupczatki3łyżeczki proszku do pieczenia1szkl oleju450g szpinaku rozdrobnionego Masa:0,5l smietany kremówki3łyżki cukru pudru Granat do dekoracji. Jajka ucieramy z cukrem pudrem na kogel-mogiel,dodajemy mąkę,proszek do pieczenia i szklankę oleju.Wszystko razem miksujemy dodajemy rozmrożony i odsączony z wody szpinak mieszamy łyżką.Tortownicę 24cm wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy ciasto.Wstawiamy do nagrzanego piekarnika 180st i pieczemy około godziny do suchego patyczka.Pozostawiamy do wystygnięcia i lekko zbieramy wierzch ciasta.Śmietanę ubijamy z cukrem na sztywno i wykładamy na ciasto.Posypujemy uzyskaną kruszonką i pestkami granatu Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-378965 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 24 Października 2014 Pychotka;))jak zwykle pierwsza klasa;)) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-378971 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 24 Października 2014 Anulka, mam podobny przepus na babke olejowa ( tak ja tutaj nazywamy ) z ta roznica ,ze w przepisie mam pszenna make. Ciekawie wyglada ze szpinakiem. lekko zbieramy wierzch ciasta. Co dokladnie masz na mysli? Scinasz wierzch ciasta ? 450g szpinaku rozdrobnionego Szpinak swiezy rozdrobniony czy ma byc gotowany? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-379053 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 24 Października 2014 Co dokladnie masz na mysli? Scinasz wierzch ciasta ? ANNAM nie ścinam tylko zbieram lekko nożem i robi się taka kruszonka jak okruszki Szpinak swiezy rozdrobniony czy ma byc gotowany? szpinak mrożony rozdrobniony kupuję Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-379065 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 24 Października 2014 Dziekuje Anulka Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-379067 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 25 Października 2014 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-379106 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 29 Listopada 2014 Małe przygotowania do świat Pierniczki cynamonowe Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-386803 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 29 Listopada 2014 Juz na swieta? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-386804 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 29 Listopada 2014 Anulka, a nie sa twarde? JA dzisiaj zagniatam ciasto na pierniki , codziennie odsuwalam to " na jutro' . Dzisiaj jest to jutro Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-386813 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 29 Listopada 2014 Juz na swieta? Tak Anulka, a nie sa twarde? JA dzisiaj zagniatam ciasto na pierniki , codziennie odsuwalam to " na jutro' . Dzisiaj jest to jutro Właśnie są twarde i muszą poleżeć teraz dwa tygodnie,później dekoracja i na choinkę.Efekt końcowy będzie później Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-386821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #116 Opublikowano 29 Listopada 2014 Anulka poczekam i powiem, ze z niecierpliwoscia Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-386824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #117 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zaczynamy dekarację Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-388413 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #118 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Anulka juz masz choinke? U nas stawia sie juz na poczatku grudnia Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-388430 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #119 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Anulka juz masz choinke? U nas stawia sie juz na poczatku grudniaSyna dziś ubrał sztuczną u siebie w pokoju ja tradycyjnie w Wieczór Wigilijny w salonie żywą razem z rodziną Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-388432 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #120 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Sernik z serków homogenizowanych z brzoskwiniami z kokosową kruszonką Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-394056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #121 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Bardzo dobry tez go pieklam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-394065 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #122 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Bardzo dobry tez go pieklam I szybko znika Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-394096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #123 Opublikowano 6 Lutego 2015 Faworki Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-403014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #124 Opublikowano 6 Lutego 2015 Taki ''trening'' ? Przed tłustym czwartkiem ? Ja mam twarożek , to może oponki ''machne'' ... Lubimy taki chrust Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-403020 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #125 Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja mam twarożek , to może oponki ''machne'' pączusie z twarożkiem też są bardzo dobre Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9400-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-dla-podniebienia/page/5/#findComment-403028 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.