Skocz do zawartości

Romo

Użytkownicy
  • Postów

    7
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O Romo

  • Urodziny 09.06.1960

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Podbeskidzie
  • Zainteresowania
    Podróże motocyklowe i wszystko co związane jest z kulinariami.

Osiągnięcia Romo

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Mięso z knura capi moczem i to nawet po usmażeniu. Ten zapach jest nie do pozbycia,czuć jak szlak.
  2. Ta woda z parzenia krupnioków na śląsku cieszyńskim nazywała się pyrdelonka .
  3. Jak w temacie w warsztacie została mi szafka ubraniowa taka dwu drzwiowa z przegrodą w środku. Wszyscy prawie pamiętamy takie z warsztatów szkolnych czy zakładów pracy. Farby na tym tyle że chej.Po usunięciu przegrody i półek górnych zostały mi fajne mocowania na kije wędzarnicze. Po rozpaleniu wewnątrz nie złego ogniska cała olejka poszła w niebo a mi zostało tylko poomiatac sadze po niej i Dno szafki wylac zaprawą szamotową i gotowe,wędzarnia działa jak pieron i spala tyle co nic. Zapodam zdjęcia jak się nauczę je wrzucac na forum.
  4. Jak w temacie może ktoś ma przepis na ser z niebieską pleśnią?. Gdzieś w TV widziałem produkcję takiego sera coś ala bunc z dodatkiem kultur pleśni.Potem dojrzewający. Fajnie by było coś takiego zrobic samemu.
  5. No to już wiem dla czego moja kaszanka jest za sucha i się rozsypuje nie dałem skórek.
  6. Romo

    Kaszanka wyborowa

    Witam wszystkich jako że jestem tu nowy to nie śmiało chcę zapytac czy nie lepiej do krupnioków dac cebulkę przesmażoną?
  7. Mam pytanie robił ktoś roladę z żołądków drobiowych z szynkowarki?. Może być smaczne i tanie.
  8. Romo

    Przywitanie

    Powitać szanowne grono jest mi bardzo miło być tu z wami
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.