krybyk Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam Pewnie wyniknie dyskusja ale czy na jakąkolwiek kielbache wędzona muszę peklowac mięsa, chodzi mi o takie kielbasy jak wiejska,głogowska itd. Dodam że jestem rzecznikiem z zawodu i wedze nievod dziś znam się procesie produkcyjnym i tu tylko białej się nie pekluje ale ja sam jak i paru znajomych nie pekluje mięsa i nie widać różnicy? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jeśli jesteś rzeźnikiem, to się nie przyznawaj.Kto pekluje kiełbasy? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCH Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 Grudnia 2015 kolega krybyk pisze że jest rzecznikiem , może tych paru znajomych co nie peklują ? Cytuj Da Bóg dzień ,da i radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Kolega podał miejsce zamieszkania jako leicester w Wielkiej Brytanii.Ma jak widać problemy z pisownią, ale to "zasługa" urządzenia z którego pisze. Nie gońcie człowieka tylko za to, że zrobił literówkę ....nie ładnie. Kolego krybyk. Możesz wykonać kiełbasę bez peklowania mięsa, a tylko na samej soli.Jednak w smaku będzie różnica, bo sam proces peklowania zmienia walory smakowe mięsa. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 1 Grudnia 2015 różnica na pewno będzie w smaku i kolorze (zawsze pekluję 7 dni) Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krybyk Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Pięknie dziękuję wszystkim Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leosta Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 18 Września 2016 Maxell napisał- Kto pekluje kiełbasy? odp. El Gregor 7 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 18 Września 2016 Leosta, co miałeś na śniadanie Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 18 Marca 2019 Kolega podał miejsce zamieszkania jako leicester w Wielkiej Brytanii.Ma jak widać problemy z pisownią, ale to "zasługa" urządzenia z którego pisze. Nie gońcie człowieka tylko za to, że zrobił literówkę ....nie ładnie. Kolego krybyk. Możesz wykonać kiełbasę bez peklowania mięsa, a tylko na samej soli.Jednak w smaku będzie różnica, bo sam proces peklowania zmienia walory smakowe mięsa.Ponadto nie peklowane kiełbasy są tylko na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 18 Marca 2019 Czy aby napewno??? Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.