myth Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 30 Lipca 2012 Gregtom, miro, wszystko ok, ja też nie uważam swoich za wzorcowe, ale warto być obiektywnym ... smak zapewne ok, kolor niczego sobie ... a smak... to tylko Grześ wie jak było ... brawa za wytrwałość.... najważniejsze, ze nie jest to tylko pokazywanie "udanych" wyrobów... i to się ceni .... aczkowiek kanapeczkę z tą polędwiczką bym wciągnął... Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 30 Lipca 2012 Kochani.. Ten temat miał posłużyć właściwie osobom "bezogródowym" oraz "ciękoportfelowcom".. Ja się do nich zaliczam.. Ale intencją było to że każdy, może zrobić zdrową, smaczną swojską wędlinę, i to za małą kasę. Teraz wiem że będę robił "partyzantki" w lesie, ale z Wami podzielę się zawsze.. :wink: Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robotek Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 21 Października 2015 Chodź z przed trzech lat ale: wyjebisty temat na temat sopockiej !!! bez durnych zbędnych komentarzy i złośliwości.. to lubię na tym forum !! Cytuj Mój profil: https://www.facebook.com/kuklafoto/Oprócz zdrowych szyneczek zajmuję się kosiarkami:Robotek Sprzęt Ogrodniczy Leśny i Elektronarzędzia : https://www.facebook.com/robotek2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.