Skocz do zawartości
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Cała aktywność

Kanał aktualizowany automatycznie

  1. Z ostatniej godziny
  2. Sam sobie odpowiem Wystarczyło wymienić termoparę i temperatura jest pokazywana prawidłowo
  3. Dzisiaj
  4. Ja to dziękuję Jacku mam już mały zapas 😋. Może inne osoby skorzystają , miło zobaczyć znajomą fotkę👍.
  5. Do kupienia https://ostrystefek.pl/pl/p/Palatin-Mangalica-Szalonna-okolo-350g-wegierska-slonina-paprykowana-z-Mangalicy%2C-dojrzewajaca-i-wedzona/191 lub https://allegro.pl/oferta/palatin-mangalica-szalonna-okolo-300g-wegierska-slonina-z-mangalicy-17620282651
  6. Jeśli do mnie "pijesz", to pisałem, że JA tak wędzę. Nie pisałem, że WYŁĄCZNIE wędzi się w zimnym dymie. A poza tym - co kto lubi 😏
  7. Wczoraj
  8. Dawidk1

    Wyroby Dawida

    Proszę przepis
  9. No to góra się odstaje się a dół wydaje się za mały się ...duch puszczy musiał podpowiadać...ale jeśli się sprawdza dla Ciebie...to co tu się wynaturzać się
  10. quadro555

    Wyroby Dawida

    Dawid mam prośbę. Wklejasz zdjęcia daj przepis
  11. Przelew poszedł. Będzie w poniedziałek. Nadpłata dla Prosiaczka.
  12. Dawidk1

    Wyroby Dawida

  13. Dawidk1

    Wyroby Dawida

    Hej z bochenkami idzie coraz lepiej. Dziś piekłem Tartine bread. Mega pyszny chlebek.
  14. Masz takie prawo.
  15. Z tym stwierdzeniem się nie zgadzam ponieważ poprawne nazewnictwo to podstawa. Z mojej strony tak👍.
  16. Mam nadzieję, że to już koniec tej bezsensownej dyskusji zwłaszcza, że prowadzonej bez udziału założyciela tematu.
  17. Ciekawe. No bardzo ładny wyrób apetyczna słonina 😋.
  18. Teraz już wszystko jest ok.
  19. Ważne co jest w środku. Najprawdopodobniej pomylił po prostu zdjęcia.
  20. Niby co byśmy mieli zrobić bo nie rozumiem ? Kolega Cezar nazwał swój wyrób poprawnie zobacz co jest napisane na etykiecie.
  21. A Kolega cezar nawał tak swój wyrób i co mu zrobicie? Ech...
  22. Zaraz zacznie się dzielenia włosa na cztery 😒
  23. Smalec ma inną temperaturę topnienia.
  24. No właśnie nie. Nie istnieje takie nazewnictwo jak "słonina topiona" nawet potocznie używana. "Słonina"- podskórna tkanka tłuszczowa "Smalec" - tłuszcz wytopiony "Smalec ze skwarkami"- tłuszcz wytopiony z twardymi kawałkami tkanki.
  1. Pokaż więcej elementów aktywności
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.