Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?
Cała aktywność
Kanał aktualizowany automatycznie
- Dzisiaj
-
Cześć wszystkim! Trafiłem tutaj już jakiś czas temu, ale dopiero teraz postanowiłem założyć konto, w dzieciństwie jeździłem z sąsiadem na świniobicia w weekendy i od jakiegoś czasu zbiera mnie na sentymenty żeby samemu spróbować to robić (w sensie wyroby, bez świniobicia) jestem na etapie kończenia wędzarni elektrycznej, ale docelowo w ogrodzie będzie altana z grill wędzarnią, widzę że macie bogate działy z tym związane więc się zarejestrowałem. Pozdrawiam
-
Dołączył do społeczności: Finarfin
-
Witaj.Zawsze służymy pomocą
- Wczoraj
-
Dołączył do społeczności: szyszka21
-
Leniwy jestem. Daleko ta koleżanka mieszka. ?
-
Dołączył do społeczności: wojo997
-
Dzień dobry Panie I Panowie, Trafiłem do Was podczas poszukiwania wskazówek odnośnie budowy wędzarni oraz wyrobu wędlin. Planuję budowę wędzarni elektrycznej, ale szczegóły co sobie wymyśliłem i czy moje pomysły są poprawne zamieszczę w odpowiednim temacie w odpowiednim dziale. O wyrobie wędlin również jest tu morze wiedzy, więc pozostaje szukać i czytać odpowiednie tematy. Z dymem 🫡
-
Dołączył do społeczności: liiek023
-
Koleżanka zrobiła ten pierniczek, dała nam na próbę.... Baja, będzie robiony i u nas
-
Dołączył do społeczności: Miqa
-
No to był nowy prototyp, ale już się zmył. Dobre było. Wszyscy rzekli - do powtórki Prototyp - sernik z musem pierniczkowym. Już pora powoli żegnać 2025 i witać 2026 to jedna dobroć, dociska drugą dobroć w lodówce.
-
Smaki Agi i Grzewloda
Grzewlod odpowiedział(a) na Grzewlod temat w Smaki Agi i Grzewloda Smaki Agi i Grzewłoda
Dziękuję. Proszę. -
Dołączył do społeczności: Namiec
-
Dołączył do społeczności: Slodki_delfinek
-
Dołączył do społeczności: czuj dym
-
Izolacja wędzarni - wątek ogólny
slawoly odpowiedział(a) na Tedi19791 temat w Wędzarnie. Budowa i obsługa
Nie koniecznie jak by się pogoda utrzymała parę dni w granicach +10°C to ogarnę tym bardziej że deski mam do odbioru po Nowym Roku z tartaku. Pozdrawiam- 204 odpowiedzi
-
Smaki Agi i Grzewloda
mamuśka odpowiedział(a) na Grzewlod temat w Smaki Agi i Grzewloda Smaki Agi i Grzewłoda
Dziękuję. 😚
