Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Cała aktywność

Kanał aktualizowany automatycznie

  1. Z ostatniej godziny
  2. Leniwy jestem. Daleko ta koleżanka mieszka. ?
  3. Dzisiaj
  4. szrekPL

    Przywitanie

    Witam, czytaj i pytaj
  5. To jakbyś nawiązał kontakt to pamiętaj i o mnie jeśli to nie problem, też lubię meduzy w różnej krasie a te są wyjątkowo apetyczne...
  6. Muski

    Przywitanie

    Witaj, dobrze trafiłeś
  7. wawaldek11

    Przywitanie

    Witaj i czytaj
  8. Leon24_36

    Przywitanie

    Dzień dobry Panie I Panowie, Trafiłem do Was podczas poszukiwania wskazówek odnośnie budowy wędzarni oraz wyrobu wędlin. Planuję budowę wędzarni elektrycznej, ale szczegóły co sobie wymyśliłem i czy moje pomysły są poprawne zamieszczę w odpowiednim temacie w odpowiednim dziale. O wyrobie wędlin również jest tu morze wiedzy, więc pozostaje szukać i czytać odpowiednie tematy. Z dymem 🫡
  9. szrekPL

    Słodkości @mamuśki

    Koleżanka zrobiła ten pierniczek, dała nam na próbę.... Baja, będzie robiony i u nas
  10. To ja poproszę Karolu o przepis na ten najładniejszy chleb.😚
  11. Piękne półmiski z galaretami. Jednak chleb najładniejszy.
  12. Piękne wyroby Karolu. 😚 Ps. To ja też zapiszę się na praktyki u Szczepana.
  13. No to był nowy prototyp, ale już się zmył. Dobre było. Wszyscy rzekli - do powtórki Prototyp - sernik z musem pierniczkowym. Już pora powoli żegnać 2025 i witać 2026 to jedna dobroć, dociska drugą dobroć w lodówce.
  14. Bardzo ładnie i apetycznie😋👏. Chyba i ja się zapiszę na praktykę u Szczepana wtedy też będę robił takie apetyczne galerty😉.
  15. Nie koniecznie jak by się pogoda utrzymała parę dni w granicach +10°C to ogarnę tym bardziej że deski mam do odbioru po Nowym Roku z tartaku. Pozdrawiam
  16. Nic dodać, nic ująć, czysto, przejrzyście i zrozumiale 👍
  17. Dziękuję😀. Używamy mieszanki 1:1 mąki ryżowej i pszennej z dodatkiem bułki tartej oraz mieszanki pieprzowej z dodatkiem sumaku Tym razem okazało się, że mąka ryżowa wyszła🙃, dziś podjadę do Chinatown i uzupełnię wszelkie braki.
  18. Co tam Grzesiu z Agą macie w panierce? Piękna fotorelacja.😚
  19. Wczoraj
  20. Dzięki, Waldku za głos rozsądku, który usłyszałem z Twoich ust, a który wziąłem sobie do serca. Mianowicie szkoda czasu na pisanie elaboratów, skoro I tak na końcu dowiadujesz się, że jesteś wielbłądem. Relacja fotograficzna dla wielu osób zobrazuje dużo więcej niż pisanie elaboratów. Jeśli ktoś będzie zainteresowany tematem zawsze może zapytać -chętnie pomogę.
  1. Pokaż więcej elementów aktywności
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.