Skocz do zawartości

Ranking

  1. Muski

    Muski

    **VIP**


    • Punkty

      4

    • Postów

      12 094


  2. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      3

    • Postów

      4 094


  3. Maxell

    Maxell

    Moderatorzy


    • Punkty

      2

    • Postów

      46 045


  4. mamuśka

    mamuśka

    **VIP Junior**


    • Punkty

      1

    • Postów

      1 491


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 04.01.2025 w Odpowiedzi

  1. https://suno.com/song/87d729bd-8db1-466b-9b73-e413e55e71b5 Taki prezencik dostałem 😉😁
    4 punkty
  2. Nie chodzi o pytanie chodzi o człowieka który z rękawa sypie danymi o których nie ma pojęcia. Nie będę się merytorycznie odnosił ani analizował jego wypowiedzi z jednej prostej zasady nie komentuję nic z YT i FB są to dla mnie śmietniki dezinformacji. Skoro prawdziwi fachowcy Bagno i Dziadek nic o nich nie mówią to znaczy, że nie należy ich używać. Zacznij Swoją przygodę z wędlinami w należyty sposób zgodnie z zasadami technologii a nie jakimiś wymysłami gości z YT. Na pewne experymenty masz jeszcze dużo czasu na początku poznaj dobrze technologię, środki stosowane w wędliniarstwie zanim zaczniesz robić pewne odstępstwa.
    3 punkty
  3. To jest nasze konto, na które wpłacamy darowizny na rzecz pomocy osobom dla których prowadzone są aktualnie akcje wsparcia, ale także darowizny, które zasilają konto pomocowe, na przyszłe, nagłe potrzeby: Konto czasowo zlikwidowane Dopisujemy : darowizna - nick
    1 punkt
  4. Wykręcanie polędwiczki, jak piszesz, jest wynikiem kurczenia się mizdry (tej jasnej ścięgnistej błony) pod wpływem temperatury. Przygotuj prawidłowo polędwicę lub polędwiczki i nie będziesz miał z tym kłopotu. Niektórzy nacinają poprzecznie mizdrę, co kilka centymetrów, nie zdejmując jej, co także w pewien sposób zapobiega "wyginaniu elementu pod wpływem temperatury. Jednak, moim zdaniem, nie jest to zbyt estetyczne.
    1 punkt
  5. To co u mnie schodzi najszybciej z wędzenia - boczek Radka. 😃 Radku jesteś Wielki Dziękuję.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.