Skocz do zawartości

Ranking

  1. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      7

    • Postów

      4 093


  2. Radek.

    Radek.

    **VIP-Organizator**


    • Punkty

      6

    • Postów

      3 380


  3. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      4

    • Postów

      2 465


  4. Bagno

    Bagno

    Technolog Wędzarniczej Braci


    • Punkty

      2

    • Postów

      6 482


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 02.03.2025 w Odpowiedzi

  1. Nie samymi dojrzewkami człowiek żyje 😋. Bez dojrzewek na stole brakuje klimatu😋😉.
    5 punktów
  2. Jestem Coppa. Nadgryziona zębem czasu Degustatorzy mówią że lata jej służą
    3 punkty
  3. https://www.spozywczetechnologie.pl/piekarnicze-i-cukiernicze-technologie-2/dodatki-i-surowce/290/zabiegi-technologiczne-poprawiajace-jakosc-pieczywa
    2 punkty
  4. Słuszny wiek Coppy z fotki mają blisko cztery lata - są z mają 2021. Starsze już nie będą, bo po co kusić licho. No, może jakiś kawałek (testowy) wcisnę w sam kąt lodówki Odwiedziły nas weekendowo dzieci i zgadało się na temat krajalnicy. Nie mają, ale kupią i wybór padł na Graef. Jaki model to sobie sami poczytają i wybiorą. Do tej pory zabierali do domu dojrzewki pokrojone, ale kto robi ten wie, że to nie najlepsze rozwiązanie. Jest co kroić i trzeba zejść z zapasów. W dojrzewalni też trochę wisi. Chyba takiej długiej przerwy jak ostatnio, już nie będzie. Nową krajalnicę, też trzeba przetestować A ja... Planuje kolejny sezon Jest tyle salami do zrobienia
    2 punkty
  5. Dla chętnych //www.spozywczetechnologie.pl/piekarnicze-i-cukiernicze-technologie-2/dodatki-i-surowce/290/zabiegi-technologiczne-poprawiajace-jakosc-pieczywa
    1 punkt
  6. Nie ma problemu. Od Allegro, poprzez ostre sklepy do producenta. Widełki od 75 do 120 za komplet 5 sztuk.
    1 punkt
  7. Taśmy kupisz bez problemu na Allegro np. Nic się nie grzeje poczytaj w temacie "Ostrzenie noży" od tego #965. Ten filmik też warto zobaczyć:
    1 punkt
  8. Niedzielne śniadanko
    1 punkt
  9. 👏👏👏Dziś też taką staruszkę kroiłem ponad dwie wiosny było jej dane dojrzeć 😋.
    1 punkt
  10. Jadłem i nawet piekłem. Był wilgotniejszy i "o dzień świeższy". Po kilku próbach zmieniałem zaparzanie 10 % maki żytniej na płatki ziemniaczane. Składniki na ciasto to 3/4 mąka żytnia 1/4 mąka pszenna( orkiszowa lub pszenna). Hydratacja około 70%. Kiedyś podejmę próbę wykonania chleba litewskiego z udziałam zaparzonej mąki.
    1 punkt
  11. Jestem szczerze uszczęśliwiona ,że osiągnęłaś efekt z którego jesteś zadowolona 😁. Teraz będzie już tylko coraz lepiej 👍
    1 punkt
  12. Też tak uczyniłem Ale nie odbierajmy frajdy koledze, jak to mówią ,,jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz"
    1 punkt
  13. Dziś przyszedł czas na przyjacielski test i wnioski na przyszłość😋.
    1 punkt
  14. Radku, wyrosłeś na mistrza 👍... tylko pozazdrościć 👏
    1 punkt
  15. Jest to poświęcenie na które jesteś gotów jak domniemywam 😉😁bardzo ładnie wyglądają 👍
    1 punkt
  16. Tak jest w dojrzewalni. Jeszcze sporo do spróbowania. O pakowaniu nie wspomnę
    1 punkt
  17. Smaczyście wyglądają
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.