Skocz do zawartości

Ranking

  1. pis67

    pis67

    Mistrz Masarski WB


    • Punkty

      6

    • Postów

      7 412


  2. dadys

    dadys

    **VIP**


    • Punkty

      3

    • Postów

      3 811


  3. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      3

    • Postów

      2 465


  4. Maxell

    Maxell

    Moderatorzy


    • Punkty

      2

    • Postów

      46 045


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 11.03.2025 w Odpowiedzi

  1. Witam wszystkich bardzo serdecznie. Niektórych z Was miałem przyjemność poznać już osobiście na zlocie w "Ryte Błota", którego dzięki uprzejmości mojej bratowej byłem uczestnikiem. Mam nadzieję że dzięki Wam zdobędę jeszcze duuuuużo wiedzy tak potrzebnej przy własnej twórczości. Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia.
    2 punkty
  2. Oraz kiełbasa Lisiecka wg Kostka...☺️
    2 punkty
  3. Tak informacyjnie w kwestii tej makrelki. Uwędziłem 2 sztuki. Z jednej tego samego dnia zrobiłem tą sałatkę o której pisałem. A z drugą zrobiłem to co sugerował autor przepisu. (albo zapakować próżniowo, albo owinąć folią spożywczą i na 24-48 h do lodówki). Owinąłem folią. I powiem tak, że po dobie w lodówce to była poezja, a po dwóch to już pychota. Ryba dojrzała, smaki się wyrównały. Była o niebo lepsza niż ta z której zrobiłem sałatkę.
    1 punkt
  4. Witam, jako że już jestem tu od jakiegoś czasu ale nie każdy kojarzy mój nick zemną więc postanowiłem wrzucić fotkę. Pozdrawiamy Sebastian, Petarda i Olaf 😁
    1 punkt
  5. Witamy!Robciu grupciu
    1 punkt
  6. Witaj Grzegorz. Cieszę się że oficjalnie dołączyłeś do naszej społeczności. Ludzie których poznałeś, pytali o Ciebie w Zakopanem, jednocześnie przekazywali dla Ciebie pozdrowienia. Korzystaj z zasobów forum, czytaj, pytaj i się ucz.
    1 punkt
  7. Prawie tak - tylko wzięłabym nie razową tylko t 720 . I najpierw daję łyżeczkę mąki i letniej wody by miało konsystencję gęstej śmietany , gdy widzę ,że pracuje dodaję łyżkę mąki i odpowiednią ilość wody gdy znów pracuję dałam łyżkę maki i wody mniej by było dość gęste i gdy zaczęło pracować wsadziłam do lodówki. Po 2 dniach upiekłam chleb właściwie tak jak zwykle i odebrałam jak zwykle trochę ciasta na zaczyn
    1 punkt
  8. No to ciąg dalszy łykendowej produkcji....Kiełbasa Parówkowa Parzona wg PW 16
    1 punkt
  9. Dziewczyny, żony, mamy, siostry, kochanki, szefowe... w dniu Waszego święta życzę wam dużo miłości, zdrowia i spełnienia wszelkich planów.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.