Skocz do zawartości

Tomzo32

Użytkownicy
  • Postów

    103
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Opolskie
  • Zainteresowania
    Narty,Swojskie jadło

Osiągnięcia Tomzo32

Entuzjasta

Entuzjasta (6/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Tomzo32

    Super Kalendarz 2012

    Witam,zamawiam 2 kalendarze
  2. Tomzo32

    Zapal świecę

    (*)
  3. Daję czosnek od początku peklowania i zawsze zalewa jest mętnawa a mięso sztywne,zły zapach świadczyłby o zepsuciu mięsa-nie pękaj wszystko jest u ciebie w porządku-powodzenia
  4. Witam i dziękuję-kalendarze dotarły i to z nadwyżką
  5. Tomzo32

    Życzenia Świąteczne

    * Kiedy świąteczny stół się ugina, śpiewa kolędy cała rodzina, na niebie pierwsza gwiazdka już świeci, niech Was bogaty Mikołaj odwiedzi...życzy Tomek z Rodziną
  6. Witam,ruszt jest jak sito więc zrębki i trociny spadną i tak w popielnik i tam się będą dopalać a żeby nie ubrudzić wędzonek przy dokładaniu lub dosypywaniu nie robimy "burzy" w palenisku
  7. Witam,86 byłbym ja-zamawiam 2sztuki
  8. Tomzo32

    Zapal świecę

    (*)(*)(*)...
  9. Tomzo32

    WielkaNoc (życzenia)

    Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry śmigus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie...
  10. Witam,na moje oko to bedzie mocniejszy zapach ziela angielskiego-ja bym dał ze 2 kulki na tą ilość mięsa,pieprzu mielonego nie daję do zalewy lecz w kulkach (+-4kulki),liść laurowy i czosnek-ok,nastrzyk chociaż jeden mógłby być zrobiony ale to moje sugestie :wink: a każdy ma inne podniebienie-powodzenia!
  11. Tomzo32

    Zapal świecę

    (*) Łącze się w żalu
  12. Tomzo32

    Życzenia na Nowy Rok

    Wszystkim Kolegom i Koleżankom WB życzę dobrego i lepszego 2010 roku
  13. Nie chcąc odstraszać próbujących stworzenia wędliny parmeńskiej ale muszę się pochwalić moja pierwszą porażką z szynką -właśnie zakańczając etap drugi suszenia poczułem zapach padlinki.Woda w etapie pierwszym była odlewana regularnie,mięso zostało zawinięte i powieszone w tym samym przewiewnym,chłodnym pomieszczeniu jak za każdym razem,myślę że to rodzaj mięsa wpłyną na zepsucie...
  14. http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=560 tego sie trzymaj
  15. To znaczy schab został zamrożony w całości a podany w plasterkach (coś pokręciłem w poprzednim poscie) :blush:a to wszystko przez te żubr...ooops,makówke :wink:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.