przy pomocy GOOGLE przyspieszylem proces tlumaczenia: Twaróg jest naprawdę łatwe do wykonania w domu. Jest to prawdopodobnie najprostszy wszystkich do serów. Twaróg jest bardzo zdrowe i pożywne, nie wspominając łatwo strawiony. Commercial cotage serów może mieć bardzo złe dodatków, ale domowy twaróg jest tak czysty i naturalny. A ponieważ jest to bardzo łatwo psujących się i powinny zostać wykorzystane w ciągu trzech do czterech dni. Może to wydawać się trudna i niezrozumiała na początku, ale to tylko z pierwszej partii, po to, że prosta. Chata chese powinny być wykonane przy użyciu odtłuszczone mleko, śmietana ciał stałych, ponieważ nie pobyt w Zsiadłe mleko, pozostaje on z serwatki. A Gallon of odtłuszczone mleko będzie o funta sera twarogowego. Jeśli planujemy używać surowego mleka, niech go ustawić na chwilę, a następnie ślizgać się krem do późniejszego wykorzystania w gotowych twaróg. Potrzebny jest rozrusznik do twaróg. Możesz skorzystać z komercyjnych kultury, hodowane maślanki, podpuszczki lub tabletek. Mam stwierdziła, że zastąpienie przez jeden kubek z odtłuszczone mleko z jedną filiżankę hodowlane maślanki i 1 / 8 z podpuszczki tabletka zawiera niewielką twaróg twaróg, pominięcie tego hodowlane maślanki i użyj 1 / 4 tabletki podpuszczki, jeśli wolisz duże twaróg twaróg. Sól przyczynia się do poprawy życia sera, nie wspominając już o posmak. Po twaróg jest zrobione, to będzie miał bardzo podobny smak kwasu do niego, więc będziemy chcieli sezonie ze śmietanką lub słodkiej śmietanki. Ziół, owoców lub substancje słodzące mogą również być dodane. Teraz będziesz musiał dokonać pewnych urządzeń twaróg. Pierwszy będziesz potrzebował sześciu do ośmiu Quart czajnik wykonany ze stali nierdzewnej, szkła lub emaliowanej. Nie należy używać aluminiowych! Będziesz potrzebował innego pojemnika, który może być aluminiowe, nieco większe, jak korzystać z podwójnego kotła. Twoja kuchnia umywalka z dobrym korek będzie działać, jeśli nie masz jeszcze większy pot. A pływające mleczarni termometr jest najlepszy, ale Candy termometr, że będzie środek 75 do 175 stopni będzie działać. Pomiarowych kubki i łyżki, obsługiwane przez długi nóż i łyżka do cięcia i mieszając. Muszą być wystarczająco długi, aby dotrzeć do dołu nie masz duże aluminiowe opakowania. Potrzebny będzie również przechowywanie pojemnika do przechowywania w twaróg, kiedy się zakończy. A durszlak i niektórych serów szmatki do drenażu masz twaróg. Zbierz wszystkie swoje urządzenia i upewnić się, że jest idealnie czysta. Zdecydować, czy chcesz dużych lub małych twaróg twarogi twaróg. Dla dużych twaróg twaróg użyj 1 / 4 tabletki z podpuszczki rozpuszcza się w dwie łyżki wody, a jeden Gallon of odtłuszczone mleko, nie mieszać tych jeszcze. Dla małych twaróg twaróg, zastąpić jeden kubek z odtłuszczone mleko z jedną filiżankę maślanki hodowlane, a Rozpuścić 1 / 8 tabletki z podpuszczki w dwóch stołowe wody, nie mieszać tych jeszcze. Następnie umieścić mleka w sześciu do ośmiu Quart pot i ustawić go w zlewozmywak lub większy garnek z wodą. Podgrzewać mleko do 80 stopni przy użyciu tej metody podwójnego kotła. Jeśli spróbujesz do podgrzewania mleka na bezpośrednie ciepło może oparzyć, co sprawia, że będzie to smak okropny. Pamiętaj, aby używać termometru w mleku. W zlewozmywak, wystarczy dodać do gorącej wody osiągnie 80 stopni. Zmień wody tak często, jak potrzeba aż do osiągnięcia pożądanej temperatury. Po osiągnięciu żądanej temperatury dodaj swój podpuszczki i dobrze wymieszać. Niech ten zestaw w ciepłym pokoju, aż nóż włożony do centrum wychodzi czysta. Gdy to się dzieje, jesteś gotowy, aby wyciąć twaróg. Aby wyciąć twaróg, weź swoje długi nóż i 1 / 2 cala kawałki, prosto w górę iw dół, od lewej do prawej, a następnie z przodu do tyłu. Następnie ukośnie cięte w obu kierunkach. Nie zakłócają Zsiadłe mleko pocięte przez dziesięć minut, a następnie wymieszać bardzo delikatnie dłonią. Teraz trzeba będzie podnieść temperaturę bardzo powoli stu stopni w około trzydziestu do czterdziestu minut. Jeśli używasz zlewu będziesz musiał dodać do wrzącej wody, gotować ziarna serowe. Pamiętaj, aby często mieszać, około jednej minuty, co pięć minut. Po dotarcie sto stopni, można przenieść do garnka piec do ogrzewania górę szybciej, trzeba będzie go mieszać coraz częściej, aż pojawi się sto piętnaście stopni, to powinien wziąć około piętnastu minut. By teraz Zsiadłe mleko powinno być twarde i należy zatrzymać proces ogrzewania. Zsiadłe mleko wlać do durszlak wyłożona sera szmatki, aby odsączyć serwatki. Możesz zapisać się do serwatki kanał do Twojego zwierzęta lub kurcząt. Niech Zsiadłe mleko drenażu na kilka minut. Jeśli niech Zsiadłe mleko drenażu zbyt długo będą trzymać się razem. Narożnikami zbierze sera szmatki i zanurzyć go w niektórych lodu wody kilka razy. Wróć do sera szmatki na durszlak i zimny spłukać zimną wodą, dopóki woda jest jasne. Narożnikami zbierze sera szmatki ponownie i niech wody drenażu obecnie. Gdy wody już nie ściekła, jego zrobienia. Zmierzyć Zsiadłe mleko do mieszania misy. Za każdy kubek zsiadłego mleka dodać 1 / 2 łyżeczka soli non-jodowej i dobrze wymieszać z dłonią. Jeśli podoba Ci się przechowywać zakupione twaróg, dodać sześć łyżki słodkiej śmietanki do co dwa kubki z Zsiadłe mleko. Dla dieters, śmietany zastąpienia z odtłuszczone mleko. Możesz użyć kwaśnej śmietany mieszać z Twoich ulubionych ziół lub dodać owoce. Jeśli Twój twaróg ma nie tylko prawo i gustom bardzo kwaśny lub kwasu, to znaczy, że zsiadłe mleko zostało umyte i osuszony nie wystarczy. Zsiadłe mleko, jeśli są twarde i suche, to znaczy, że możesz mieć podgrzewaną Zsiadłe mleko lub zbyt wysoka, że Zsiadłe mleko pozostał w serwatki zbyt długo. Zsiadłe mleko miękkie oznacza zbyt niskie w temperaturze pokojowej. Funny degustacji może oznaczać, że Twoje naczynia nie były czyste lub, że mleko zostało użyte nie było pasteryzowane. Wystarczy pamiętać, że pierwsza partia jest najtrudniejsze, i że obok luku będzie prosta, wraz z każdej innej partii.