Skocz do zawartości

sylwek_57

Użytkownicy
  • Postów

    204
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

1 obserwujący

O sylwek_57

  • Urodziny 08.07.1957

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Grzebowilk

Ostatnie wizyty

376 wyświetleń profilu

Osiągnięcia sylwek_57

Stały uczestnik

Stały uczestnik (8/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. sylwek_57

    Zapal świecę

    (*) (*) (*)
  2. sylwek_57

    Zapal świecę

    (*) (*) (*)
  3. Poproszę o 1 egzemplarz, oczywiście z autografami
  4. sylwek_57

    Zapal świecę

    [*][*][*]
  5. sylwek_57

    Zapal świecę

    Spoczywaj w spokoju.
  6. sylwek_57

    Zapal świecę

    (*)(*)(*)
  7. sylwek_57

    Zapal świecę

    (*)(*)(*)
  8. sylwek_57

    Pomocy

    Witaj groniar Z tego co zrozumiałem to stosujesz proces produkcji kiełbasy 3 dniowy. Pierwszego dnia: Drugiego dnia: Trzeciego dnia: Efektem tego jest twarde jelito, za długo kiełbasa obsychała. Odnośnie rozpadania to obstawiam, zły proces wyrabiania kiełbasy. Nie piszesz nic o kolejności wyrabianych klas mięsa. Jeżeli woda była dodana do całości to mogła powstać nieświadomie kiełbasa krucha rozpadająca się. Nie wiem niestety po co jest jajko. Jeżeli miało zastąpić masę wiążącą, to jest zbędne, gdyż posiadałeś wołowinę.
  9. Właśnie dotarły, serdecznę dzięki Jacku.
  10. Witaj dyzio, raczej nie rób nadziewania dzisiaj, bo osłonki zrobią się pancerne, czyli twarde. Lepszym rozwiązaniem jest czekać do jutra i wszysto robić razem, czyli wykonanie, osadzanie i wędzenie. Umnie było podobnie, wieczorem nadziewanie, noc w lodówce i rano wędzeni, efekt osłonka pancerna. Od dawna tego zaprzestałem o jest super.
  11. sylwek_57 poproszę 1-szt.
  12. sylwek_57 - poproszę 1 szt.
  13. sylwek_57

    Zapal świecę

    [*][*][*]
  14. sylwek_57

    Podziękowanie

    Dziękuję Wszystkim za życzenia urodzinowe.
  15. sylwek_57

    Zapal świecę

    [*] [*] [*]
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.