Skocz do zawartości

@halusia@

***SUPER VIP***
  • Postów

    11 001
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    38

Ostatnia wygrana @halusia@ w dniu 2 Września

Użytkownicy przyznają @halusia@ punkty reputacji!

5 obserwujących

O @halusia@

  • Urodziny 26 Stycznia

Kontakt

  • strona WWW
    http://halus43@tlen.pl

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta
  • Miejscowość
    Inowrocław

Ostatnie wizyty

10 840 wyświetleń profilu

Osiągnięcia @halusia@

  1. Możesz spokojnie pominąć.
  2. To jest ta część szynki którą najbardziej lubię. Wyrób Szczepana już na sam widok uruchamia kubki smakowe.😋 Brawo
  3. Podpowiem że całość możesz zmielić na sitku fi 8. Jeśli chodzi o jelita, osobiście wolę te standardowe czyli nietubowane.
  4. Wszystkiego najlepszego Dorotko, zdrowia przede wszystkim ❤️
  5. @halusia@

    Spiżarnia Eli K.

    Wg mnie zdecydowanie za dużo cukru. Osobiście dałabym szklankę na tą ilość buraków.
  6. Tylko sól.
  7. Wszystko przed Tobą Krzysiek 😆
  8. Szczepan jest mi niezmiernie miło za wyróżnienie tego wypieku. 😚 Nie ukrywam że wraz z Renią wypiekamy rogaliki niemalże na każdym zlocie. Rąķ chętnych do pomocy nigdy nie brakuje. Znikają w " locie" jeszcze gorące .😁 To jest bardzo miłe, że takie małe co nieco potrafi sprawić tyle przyjemności, a podobno nawet " podniecić kulinarnie." 🙈
  9. @halusia@ 1 szt
  10. 🤗 Oj to miałam podobnie kiedy dzieci były w domu.
  11. Mamuśka Ty to potrafisz kusić. 😋 U mnie gdyby miał kto jeść to słodkie to pewnie bym z kuchni nie wyszła 😁
  12. Z taką Ekipą to można świętować. Wszystkiego najlepszego dla Madzi 🥰
  13. Wszystkiego najlepszego Andrzeju- Bagno. Zdrówka przede wszystkim 💯
  14. Jak najbardziej...kiedyś poleciłam mojemu Koledze by dołożył brykiet , bo miał problemy z osuszaniem wyrobów. Tak jak napisałeś, musi się wypalić i wtedy rozprowadzić po palenisku. W trakcie dokładać drewna.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.