Skocz do zawartości

crok

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    bieksj

Osiągnięcia crok

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. witajcie , Ktoś kiedyś napisał , ze sczepi swoje dojrzewające wedliny pleśnią z np jakiej kiełbaski fuet francuskiej zakupionej w sklepie , jak mam to zrobić z moimi? obrać skórkę z takiej kiełbachy z pleśnią , zalać ciepła woda i potem spryskać moje ?
  2. no tak ale jak przy gorze dachu bedzie 100 c to co dac pomiedzy przeciez papa nie moze byc bo sie stopi membraa dachowa rowniez do 100c :(a ja chcialbym zrobic podbitka na to cos i jak dam lupek to nie bedzie cieklo ?
  3. Witam Was serdecznie, mecze juz w ramach wolnego czasu moja wedzarnie i zaczalem dobierac sie do dachu.... imam takie pytanie konstrukcje dachu ( jedno spadowy) zrobilem z kantowek debowych 10x10x100cm na gore bede dawal podbitke z wpustem ale co nad aby woda nie wchodziła do srodka ? wiadomo , ze papa nie
  4. witajcie, W jakich oslonkach powiesic np Coppa di Parma , przepraszam , ze te moje laickie pytania ale gdzie je zadac jak nie tu
  5. Witajcie, Ze wzgledu na brak warunków , nauczyłem sie od Was jak robić wędlinki w pończoszce czyli dojrzewajaca , ktora wychodzi mi wspaniale ale wczoraj ktos mnie zapytal jak dlugo taka wedlinka moze lezec i jakie jest ryzyko , ze bedzie mozna sie np zarazic jadem kielbasianym (chociaz sam nie wiem czy jadem mozna sie zarazic w takiej wysuszonej wedlince) Podpowiedzcie jakie jest ryzyko i ew na co uwazac bo nie wiedzialem jak sie bronic na spotkaniu rodzinnym
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.