Skocz do zawartości

dragon_1988

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Warszawa

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia dragon_1988

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. W jakim aspekcie zadajesz to pytanie? Zadaje to pytanie właśnie odnośnie do pasztetu. Pytanie zadałem w technologii dla zaawansowanych, dlatego ponieważ chodzi mi bardziej aby odpowiedzi udzielił jakiś technolog, który zna się na produkcji przemysłowej wędlin. Myślę, że powinien wiedzieć o co chodzi, nadal proszę o odpowiedź i dziękuję z góry
  2. A ja mam takie pytania: - dlaczego kutrujemy surową wątrobę z peklosolą ?? Czy to wpływa na aktywację kwasów żółciowych a co za tym idzie polepszenie właściowści emulgujących ?? - dlaczego podczas przygotowywania solanki najpierw dodajemy peklosól, a następnie dopiero karageny i pozostałe składniki solanki ?? Dzięki z góry za odpowiedź. Pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: EAnna: Nie 11 Lis, 2012 23:37 ] Dlaczego w dwóch miejscach zadajesz to samo pytanie?
  3. A ja mam takie pytania: - dlaczego kutrujemy wątrobę z peklosolą ?? - dlaczego podczas przygotowywania solanki najpierw dodajemy peklosól, a następnie dopiero karageny i pozostałe składniki solanki ?? Dzięki z góry za odpowiedź. Pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.