Skocz do zawartości

agaxxii

Użytkownicy
  • Postów

    37
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    wlkp

Osiągnięcia agaxxii

Poszukiwacz

Poszukiwacz (4/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. agaxxii

    Wybór nadziewarki.

    jumbo, :clap: :clap: Fakt my 22 nadziewamy 10-15kg "kichy Ale wsad na parówki 2-3kg to już nie tak łatwo :sad:
  2. agaxxii

    Przywitanie

    boczekpl, Witaj
  3. agaxxii

    Przepraszam !!!

    Za pomoca tego tematu bardzo bym chciała przeprosić za moje wczorajsze "wypociny" pod kierunkeim starszego kol. jagry Naprawdę najmocniej przepraszam Jagra Oraz kolegę rogera za pyskówkę w jaką się z nim wdałam Przepraszam roger Szczere przeprosiny zasyłam też dla wszystkich, którzy to czytali Dziekuje moderatorą za "skasowanie" i przeniesienie w odpowiednie miejsce postów Przepraszam Agnieszka
  4. Zbóju Madeju, kostek61, Dziękuje za szybką odp. :lol: :lol:
  5. Fajnie ale to ciekawe tzn co ma wpływ na takie "zjawisko" Odmiennego smaku zmiana jelit by to sprawiła :question: Proszę opinie :question: Zbóju jak zawsze :thumbsup: :thumbsup:
  6. @halusia@, Jaki rozmiar jelit miałaś Bo mi nie idzie ich nabijanie moje były baranie 22-24 lejek 12mm Widziałem na naszym forum takiego "myka" do ich rozszerzania muszę Mojemu pokazać on złota raczka w 70% za to kulinarnie to :grin: Może myka zrobi do jelit rzecz jasna :lol:
  7. :shock: :shock: A tak z głową to wszystko dobrze Myślę ,że posty czytają również osoby o małej wiedzy takie jak ja np..Które własnie czytając się uczą co i jak Zachęcam do robienia sobie żartów wejść do odpowiedniego działu :devil: :devil: :devil:
  8. agaxxii

    Zagadka

    Na drugim planie do siekania kukurydzy Reszty nie zam
  9. agaxxii

    Zagadka

    Kosa, sierp, cep, i haczka co do haczki to 100% nie wiem :lol:
  10. Koledzy a jelita proste wieprzowe Też maja taki długi czas przechowywania :question:
  11. Zbóju jeszcze bardziej niż jelita wieprzowe proste :grin: :question: Takie daje do wątrobianki :grin: :grin:
  12. Już zakupione na allegro 10mb 20zł Jak dojdą to coś w nie nabijemy z GP :grin: :grin:
  13. miro, Dziękuje
  14. miro, Czyli jak byś proponował peklować na te 7dni Patrząc na metodę praktykowana przez Zbója Madeja, 1litr woda 8dkg peklosoli na 1kg mięsa :question:
  15. miro, Masz 100% racji myslę ,że minimum 50% Robiących swoje wyroby (nie zarobkowo) daje przyprawy na oko do smaku Próbując w czasie wyrabiania Ja tak robie jedynie stałe w gramach to peklosól u mnie 19g/kg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.