Uzywam go codziennie, najwiecej jednak przy wyrobie chlebow, bulek, bajgli itp Dobrze sobie radzi z ciezsza maka, pozostale dwa ktore mialam radzily sobie tylko z maka jasna.Uzywam go rowniez przy wyrabianiu ciasta na makarony,pierogi, pizze, rozne ciast, ciasteczka.Do miesa od nie dawna.Nie zapelniam jednak calej miski , musi miec miejsce na mieszanie a dodatkowa przystawka chroni przed wypadaniem na zew i chlapaniem na wszystko. [ Dodano: Czw 07 Mar, 2013 17:00 ] Nie wiem jaka cena jest w kraju, ja kupilam w sklepie gdzie jest sporo art dla gastronomii bo akurat miieli na promocji.Zaplacilam 650 $ regularna byla ok 900 $ Nie powiem gdyby byla wieksza moc wzielabym jeszcze mocniejszy a ten odsprzedala. [ Dodano: Czw 07 Mar, 2013 17:04 ] Miele mieso, nadziewam, wyrabiam lody, rozdrabniam warzywa, wyciskam sok.W planie dokupienie dodatkowych czesci aby ulatwic sobie prace przy wyrabianiu roznych ksztaltow i kolorow makaronow- znudzilo mi sie robic to recznie.