Skocz do zawartości

Woytas

Użytkownicy
  • Postów

    1 580
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    3

Ostatnia wygrana Woytas w dniu 12 Lipca

Użytkownicy przyznają Woytas punkty reputacji!

O Woytas

  • Urodziny 23.04.1979

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Szczecin
  • Zainteresowania
    Wędkarstwo, ogrodnictwo i oczywiście domowe wyroby.

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Woytas

  1. Bardzo ładnie, też lubię czasem nie parzoną, łososiową,
  2. Woytas

    Wyroby Woytasa

    Dzięki bardzo. Wymiar ok, 52/52cm. Taki kompakcik, ale dla mnie wystarczy.
  3. Woytas

    Wyroby Woytasa

    Boczki z nowej wędzarni. Padło na Browin DragON. Na początku celowałem w coś większego, ale na działce na tą chwilę nie mam możliwości postawienia wędzarni elektrycznej na stałe i musi być mobilna. Większe ok. 80kg wie wchodzą w grę. W sumie wędzi się bardzo dobrze, wielkość jak moja "stara" więc nie narzekam. Bardzo łatwa w obsłudze. Mam pytanie do was. Czym czyścicie części od dymogeneratora (rurka z nierdzewki) ze skroplin, tej takiej smoły?. Używacie jakiejś chemii, czy płyn do naczyń?.
  4. Woytas

    Zapal świecę

    Wyrazy współczucia.
  5. Woytas

    Szrekowa zadyma

    Piękne parówy i grilowa.
  6. Ja mrożę na surowo w workach próżniowych. Zimą też lubię zjeść chłodnik.
  7. Kurczę, podoba mi się to.
  8. hej, jak wrażenia i co z panelem sterowania, jest w miarę wodoodporny? ,
  9. Brawo, ładne wyroby. Najważniejsze że kolejny wciągnięty w dymienie. 💪
  10. Woytas

    Wyroby Sobola

    Bardzo, bardzo fajne wyroby.
  11. O tym samym pomyślałem. 🤣 Nie obraź się proszę o te żarty. Co by nie mówić kiełbasa z ogniska w terenie to jedne z najsmaczniejszych dań.
  12. Poszło
  13. Woytas

    Bilu dymi

    bardzo, bardzo ładne.
  14. Woytas

    Słodkości @mamuśki

    Na bogato, ale wygląda super.
  15. I taki powinien być w całym elemencie. Tak na poważnie. Polędwiczka to bardzo specyficzny i delikatny element tuszy wieprzowej, powinna być wędzona do max 45 stopni jak napisał szrekpl. Jak ktoś nie lubi surowej wędzonki to najzwyczajniej w świecie powinien sobie odpuścić wędzenie polędwiczki, po odpowiednim parzeniu po wędzeniu polędwica będzie równie delikatna oraz soczysta. Element nie jest krwisty, jest taki jaki powinien być, pomijając samo sformułowanie krwisty.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.