Skocz do zawartości

Zbyszek z lasu

Użytkownicy
  • Postów

    246
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    z daleka

Osiągnięcia Zbyszek z lasu

Stały uczestnik

Stały uczestnik (8/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Kiełbaska wygląda zacnie Pewnie tak smakuje
  2. Przepraszm za niedopatrzenie. Zapomniałem o korbce. Niezwykle istotnym elemencie nadziewarki. Co się stanie w przypdku jej zagubienia? Jest nietrwale związana z korpusem i to czyni ją bardzo słabym ogniwem.
  3. Nie znam się to się wypowiem. Kupiłem w Szronie nadziewarkę i sobie chwalę. Jej klasa zależy głównie od zadowolenia użytkownika. Im bardziej zadowollny tym wyższa klasa nadziewarki. A to czy podstawa jest malowana czy z nierdzewki ma zasadniczy wpływ na jakość wyrobów. Oczywiście zapraszam do dyskusji... Pytanie zasadnicze brzmi: do czego ma służyć nadziewarka? Jeżeli do produkcji masowej ( 100-500 kg ) to czyba nie ten rodzaj sprzętu. Niech się wypowiedzą profesjonaliści.
  4. Odradzam zakupy w tym sklepie. Lejek niedopracowany krzywy, ostre krawędzie. Wymiary odbiegają od oferowanych. Mnóstwo czasu zabrało mi doprowadzenie tego "dzieła" do stanu używalności. Odradzam.
  5. DODATKOWE INFORMACJE ROZMIAR 3kg, 20kg zadzwoń to się dowiesz więcej
  6. orientacyjnie to będzie przydatne do spożycia aż się nie zepsuje zależy jak zrobione, jak przechowywane itd. ktoś Ci napisze, że ser możesz przechowywać 2 tygodnie i co, 15 dnia wyrzucisz?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.