Witam. Ja odnośnie klasyfikacji. Oto mój ostatni, przedwczorajszy wyrób. Kiełbasa 6.11. wieczorem robiona 2,350 łopatka 2,670 łopatka 2,660 schab bez kości - polędwica 3,800 boczek 11,48 mięso ścięgniste, łopatka pozostała sitko 3 boczek sitko 5 chude z łopatki i schabu sitko 10 20 dkg sól-peklosól 50/50 15g pieprz grubo mielony 5g pieprz cayenne 1 duża główka czosnku trochę wody wędzona 7.15 - 8.15 obciekanie 8.15 – 9.15 obsuszanie 9.15– 11.30 wędzenie 11.30– 12 podpiekanie dla mnie kiełbasa jakby ciut za pieprzna troszkę jakby za mało czosnku jednak kiełbasa bardzo dobra. a to kiełbasa Czy tu jest dokonana klasyfikacja? [Dodano: 10 lis 2017 - 10:00] Nie wiem dlaczego zdjęcia są obrócone? Na dysku są normalnie, na fotosiku też są normalnie.