Skocz do zawartości

Emilwopr13

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Warszawa

Osiągnięcia Emilwopr13

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dzięki za odpowiedzi. Temat się fajnie rozwinął. Ostatnio podpytałem kierownika z działu mięsnego w Selgrosie o różnice między mięsem z macior a z wieprzy. Odpowiedział że mięso z macior jest dużo gorzej jakości (jest dużo twardsze) i jest przeznaczone dla zwierząt.
  2. Witam Proszę o informacje jaka jest różnica między mięsem macior a mięsem wieprzy. W rozmowie telefonicznej z pracownikiem hurtowni mięsnej uzyskałem informacje że mięso z macior jest gorsze od mięsa z wieprzy. Pozdrawiam
  3. Emilwopr13

    Pierwsze pastrami

    Dzień Dobry Uprzejmie proszę o wskazówki i rady dotyczące przygotowania Pastrami (nie Corned Beef). Przydadzą mi się wszelkiego rodzaju wskazówki, zaczynając od peklowania (czy na sucho czy na mokro), przechodząc przez wędzenie (tu bardziej chodzi o temperaturę), a kończąc na parzeniu wołowiny ( w niektórych przepisach jest mowa o zastosowaniu garnków do gotowania na parze). Jeżeli ktoś ma doświadczenie w tym temacie to poproszę o rady. To jest mój pierwszy wpis na forum więc poproszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam Emil
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.