Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Grzewlod

***SUPER VIP***
  • Postów

    4 285
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    59

Ostatnia wygrana Grzewlod w dniu 26 Grudnia

Użytkownicy przyznają Grzewlod punkty reputacji!

1 obserwujący

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Brwinów
  • Kącik kuchenny
    https://wedlinydomowe.pl/forum/forum/248-grzewlod/

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Grzewlod

  1. Dziękuję😀. Używamy mieszanki 1:1 mąki ryżowej i pszennej z dodatkiem bułki tartej oraz mieszanki pieprzowej z dodatkiem sumaku Tym razem okazało się, że mąka ryżowa wyszła🙃, dziś podjadę do Chinatown i uzupełnię wszelkie braki.
  2. Dzięki, Waldku za głos rozsądku, który usłyszałem z Twoich ust, a który wziąłem sobie do serca. Mianowicie szkoda czasu na pisanie elaboratów, skoro I tak na końcu dowiadujesz się, że jesteś wielbłądem. Relacja fotograficzna dla wielu osób zobrazuje dużo więcej niż pisanie elaboratów. Jeśli ktoś będzie zainteresowany tematem zawsze może zapytać -chętnie pomogę.
  3. Radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej życzy Grzegorz
  4. Grzewlod

    Mięso dzika

    Olga ma rację. Mam kolegów co polują w różnych obwodach i tam gdzie nie ma strefy ASF nikt nie bada zwierzyny pod tym kątem. Natomiast tam gdzie strefa jest to myśliwy nie ma prawa wziąć dzika jak nie zostanie rozplombowana chłodnia po badaniu. Jak weterynaria stwierdzi ASF to cała zawartość znajdująca się w chłodni idzie do utylizacji i nie ma pomiłuj. Dla myśliwych przyjezdnych najgorsze jest to, że na badanie czeka się kilka dni i po zwierzaka trzeba jechać drugi raz często wiele km.
  5. Filetowanie Karp😀. Szczupak😀.. Mleczna kąpiel😀 Nacinanie😀. Porcjowanie i przyprawianie😀. Panierowanie😀. Smażenie😀. Smacznego 😋.
  6. Co na to Arek ?
  7. Brawo, ładny kolorek kiełbaay, widać praktykę👍. Qrcze nawet kije ładnie się uwędziły😉.
  8. Oj tam oj tam nie bądź taki skromy, jak nie wy to kto 😉. Uf... jak dobrze, że pik się już kończy. Tak już jest w biznesie jak firma solidna i produkt premium to klientów przybywa👍👏.
  9. Jeśli naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy ww. recepturami to wykonuj produkt zgodnie z tą recepturą którą sam załączyłeś tak jest bezpiecznie. Jeśli już zdecydujesz się na wykonanie produktu z przepisu zamieszczonego przez Jacka wtedy użyj tylko czosnku granulowanego.
  10. Pełny profesjonalizm połączony ze zdrowym sportowym stylem życia💪.
  11. Dodatek surowego czosnku podczas wysłania jak dla mnie ryzykowne działanie. Podciek wystąpi również podczas obróbki 80C. Dalsza część przepisu ok.
  12. Jest to sposób zaczerpnięty z kopcowania ale z tego co pamiętam to jeszcze słoma szła żeby pietruszka "oddychała".
  13. Jak ją będziesz strugał na zimno, smalec czy do żelaznej budy?
  14. Waldek czy ości będą wyczuwalne podczas konsumpcji 😉 🤔.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.