Skocz do zawartości

Grzewlod

***SUPER VIP***
  • Postów

    4 013
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    49

Ostatnia wygrana Grzewlod w dniu 3 Października

Użytkownicy przyznają Grzewlod punkty reputacji!

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Brwinów
  • Kącik kuchenny
    https://wedlinydomowe.pl/forum/forum/248-grzewlod/

Ostatnie wizyty

7 343 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Grzewlod

  1. Lepszy będzie pirometr unikniesz krupniku😉.
  2. Żeby wyciągnąć wnioski to na etapie produkcji powinieneś zapoznać się z materiałem mam na myśli tłuszcze. Czy aby nie zastosowałeś tłuszczy miękkich lub o niskiej temp. topnienia. Ponadto należy zwracać uwagę na mięsa które mogą mieć okrywę tłuszczową. Sama wysoka temperatura parzenia tylko dokonała "działa".
  3. Czemu nie jak ktoś lubi cienką wersję krupniku😁😉.
  4. Najważniejsze w tym wszystkim jest to żeby poprostu uczciwie pracować a nie wyciągać ręce i tylko daj. Bardzo dobry trgo przykład zamieścił zamieścił Piotr 👍.
  5. Grzewlod

    Znalezione w sieci

    Takie podwórka są klasyką. Przyznam, że ten król życia jest niezły walczy o swoje czyli nasze podatników🥲. Jeśli się jest zdrowym na tyle żeby pracować to do roboty a nie ręce wyciągać i tylko daj. Państwo powinno coś z tym zrobić żeby darmozjadów zagnać do pracy a pomagać naprawdę potrzebującym ludziom.
  6. Wiek nie ważny będziesz pracować do śmierci masz być płatnikiem ZUSu a nie stypendystą😁.
  7. Widać, że czytasz forum ze zrozumieniem i się dobrze przygotowałeś do wykonania. Nic się nie rozwarstwia nie ma kieszonek powietrza 👍Brawa za poprawne wykonaie 👋.
  8. Jest tak jak pisałem powyżej trzeba uwierzyć w Siebie👍, jak widzisz są tego ładne efekty w postaci smacznych wyrobów. Każdym następnym razem będzie już tylko lepiej. Powiem Tobie, że większość z nas jak nie wszyscy stosują ściski do nadziewarek handowatych i nie tylko. Ponadto na przyszłość warto sobie dorobić klin do nadziewarki, który wkładasz pomiędzy dno garnka a podstawę. Nacisk tłoka na garnek, który powstaje podczas nadziewania wtedy nie urwie wieszaków. Dojdziesz do wprawy tylko trzeba praktykować. Ponadto, żeby jelita się nie rywały podczas nadziewania (ciężko schodzą z lejka przycinając się) smaruj lejek olejem. Ponadto jelita muszą być dobrze namoczone. Ja moczę jelita zawsze dzień wcześniej wkładając tubki do wody na noc przed dniem nadziewania. Pochwal się wstaw fotkę.
  9. 👍👍👍 Tani nie jest ale swoją robotę robi nie na 100 a na 200%.
  10. Co tam na budowie słychać ?
  11. Część, Co o tej porze w pracy robisz?
  12. Trochę wiary w siebie, trochę zaangażowania dużo nauki (czytania forumowej wiedzy) wtedy nabierzesz praktyki i wiedzy to sam Zobaczysz jakie smakołyki będziesz tworzył. Trzymamy kciuki👍.
  13. Grzewlod

    Zapal świecę

    Krystian wyrazy współczucia oraz serdeczne kondolencje po stracie mamy🥲.
  14. Zbyszek to szczęściarz , Dorotko tak trzymaj👍.
  15. Wygląda na to, że Mamuśka możesz spać spokojnie nie dosyć, że inny region to i nie ta tusza😘 🤣.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.