Skocz do zawartości

WQ_86

Użytkownicy
  • Postów

    167
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Kępie

Ostatnie wizyty

609 wyświetleń profilu

Osiągnięcia WQ_86

Współpracownik

Współpracownik (7/14)

  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. O matko jaka afera wow. Wędziłem z różnych sklepów chyba z 10 razy, nigdy nie spłynęły. Każdy robi po swojemu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  2. Mówię tylko o serach typu włoskiego. Ja używam Capri. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  3. Sery wędze w takiej samej temperaturze, nigdy nie popłynęły. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  4. Ja akurat mam kibelek własnego wyrobu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  5. Też mam problem z ustawieniem, co powoduje że w różnych miejscach mam różne temperatury. Może mam za mały deflektor ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  6. Wczoraj przebijałem kapustę była ok, rano nie zwróciłem uwagi, ale raczej bym zauważył skoro zauważyłem wieczorem. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  7. Problem w tym że u mnie sok z kapusty był kilka cm nad kapustą, ale ok zbieram z góry i zamykam szczelnie w chłodnym miejscu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  8. Panowie i Panie, czy moja kapustą jest do wyrzucenia ? Dziś się pojawił biały nalot na powierzchni Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  9. Tak mniej więcej wyglądało to u mnie. Wszystkie klapy poza jedną pozamykane. Kiełbasa wygląda tak. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  10. Będę starał się utrzymać 90°C max, a grube drewno dajecie do podpiekania czy cieńsze ? Takie jak do puszczania dymu ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  11. Nie będzie przypalona (tak na czarno) ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  12. Wędzarnia Kibelek, W takim razie jak podnieść temperaturę na stałe do 80-90°C bez ognia? Podczas wędzenia mam 55°C i nawet jak pozamykane wszystkie otwory to nieskoczy na wymagana
  13. Panowie ja odnośnie podpiekania w wedzarni. Czy podczas tego procesu występuje ogień w palenisku przez cały proces pieczenia ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  14. Wszystko super, drewno może być przesuszone wg wskaźnika z Lidla ma 11%, tłuszczu jest nośnikiem smaku to fakt dziś wziąłem do pracy chyba z pół kilo. Nawet nie wiem kiedy nie było nic w pudelku Jest pyszna tylko nad kolorem popracuje troszkę. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
  15. Wędzarnia czywiscie drewniana wg Andyandy'ego zgodna z oryginałem. Drewno suche, na pewno nie przeładowana 10 kg. wsad. Boczek był tłusty to fakt. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.