Skocz do zawartości

quadro555

Użytkownicy
  • Postów

    1 903
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    4

Ostatnia wygrana quadro555 w dniu 29 Stycznia

Użytkownicy przyznają quadro555 punkty reputacji!

2 obserwujących

O quadro555

  • Urodziny 08.01.1970

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Goleniów

Ostatnie wizyty

5 211 wyświetleń profilu

Osiągnięcia quadro555

  1. Będzie Ok.
  2. Rozumiem że podgardle świeże, nie rozmrażane.
  3. I dlatego znawcy z YouTube tak się odżegnują od peklosoli 😁 Jak zwykle ktoś coś przeczytał, wyciągnął wnioski podobne do @BazylWidzew i potem propagują głupoty w necie. Oczywiście w trosce o zdrowie.
  4. U mnie obiektyw Google takie coś wypluł. ,, Przegląd od AI Zdjęcie przedstawia wyschniętą, popękaną masę tynkarską lub szpachlową w wiaderku. Prawdopodobnie jest to pozostałość po pracach remontowych. Na dnie wiaderka widoczny jest napis „wedlinydomowe.pl”, który nie jest związany z zawartością wiaderka, a stanowi znak wodny umieszczony na zdjęciu." Lubię sztuczną inteligencję. Chyba film,,Idiokracja" to jakiś prorok nakręcił czy cóś 😁
  5. Tak na 100% ? Chyba że
  6. Akurat na bigos. Tak dla pewności.
  7. Za oknami szaro, buro i ponuro. Dla odmiany złota polska jesień na patelni. 😁
  8. 🥓🥓🥓
  9. Tak jak patrzę na pierwsze zdjęcie, to nasuwa mi się jedno pytanie. Kroiłeś boczek 🥓 razem z folią? 🤣 Dasz spróbować? (Bez folii 😁)
  10. Potem teściową 🤣
  11. No to gratuluję. Sarkazm zamierzony. Poczytaj jak robić franki, a kabanki. 💪
  12. Waldek była o tym mowa. Wybór należy do ciebie. Jak zjesz pierwszy kawałek boczku to ja będę drugi w kolejce. Pierw wyślę Przemka.🤣 Może będzie dobrze albo nie 🙂‍↔️.
  13. Coś na temat tych schabowych raczył byś pan coś więcej?
  14. @karolszymczak Masz dostęp do wiedzy, to może się pochwalisz. Jeżeli nie, to masz u mnie kolejny wpis ,,product placement ".
  15. Dzielenie włosa na czworo i odkrecanie kota ogonem. Sami fachowcy, a tu wędliny domowe. Ostatni raz zadam proste pytanie, dlaczego w PW16 nie podano temperatury wewnątrz wyrobu pod nazwą parówki, i uwaga clou programu, dlaczego @SZCZEPAN też nie podał temperatury wewnątrz wyrobu w poście: Ludzie macie czterdzieści lat praktyki, nie umiecie czytać tego co sami napisaliście. Po co ta napinka aby pokazać kto jest mądrzejszy. @arkadiuszpokazuje przepis dla parówek w osłonce baraniej. Na dodatek wędzonej w gorącym dymie, o czym wspominał @Bagno. @SZCZEPAN pokazuje jakieś serdelki zamiast parówek. O co tu chodzi? Wypominanie komuś rangi arcymistrza! Tak, @SZCZEPAN, do ciebie piję, 40lat w zawodzie i wchodzisz w dyskusję z amatorami. Więcej @arkadiusz wniósł dla tego forum niźli ty. Ile autorskich przepisów od Ciebie przeczytałem, a ile od @arkadiusz ? Oczywiście jesteś zawodowcem i nie zdradzisz nam swoich sekretnych przepisów. To akurat rozumiem. Z drugiej strony, to są wędliny domowe. Miło, że zechcesz poprawiać nas maluczkich, tylko nie pozwól abyśmy my Tobie wytykali błędy lub niedociągnięcia. My nie ta liga, mistrzu masarski. Najpierw popraw swoje przepisy, vide @pis67, a potem się wypowiadaj ex cathedra. I na koniec @Maxell możesz czyścić wątek lub mnie usunąć z forum. Co się miałem nauczyć, to coś z tej wiedzy liznąłem, co umiałem to przekazałem. P.s. Tylko proszę o uzasadnienie, nie pkt. Regulaminu forum. Bądź sędzią. 💪
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.