Dzielenie włosa na czworo i odkrecanie kota ogonem. Sami fachowcy, a tu wędliny domowe. Ostatni raz zadam proste pytanie, dlaczego w PW16 nie podano temperatury wewnątrz wyrobu pod nazwą parówki, i uwaga clou programu, dlaczego @SZCZEPAN też nie podał temperatury wewnątrz wyrobu w poście:
Ludzie macie czterdzieści lat praktyki, nie umiecie czytać tego co sami napisaliście.
Po co ta napinka aby pokazać kto jest mądrzejszy.
@arkadiuszpokazuje przepis dla parówek w osłonce baraniej. Na dodatek wędzonej w gorącym dymie, o czym wspominał @Bagno.
@SZCZEPAN pokazuje jakieś serdelki zamiast parówek.
O co tu chodzi? Wypominanie komuś rangi arcymistrza! Tak, @SZCZEPAN, do ciebie piję,
40lat w zawodzie i wchodzisz w dyskusję z amatorami.
Więcej @arkadiusz wniósł dla tego forum niźli ty.
Ile autorskich przepisów od Ciebie przeczytałem, a ile od @arkadiusz ?
Oczywiście jesteś zawodowcem i nie zdradzisz nam swoich sekretnych przepisów. To akurat rozumiem.
Z drugiej strony, to są wędliny domowe. Miło, że zechcesz poprawiać nas maluczkich, tylko nie pozwól abyśmy my Tobie wytykali błędy lub niedociągnięcia. My nie ta liga, mistrzu masarski.
Najpierw popraw swoje przepisy, vide @pis67, a potem się wypowiadaj ex cathedra.
I na koniec @Maxell możesz czyścić wątek lub mnie usunąć z forum. Co się miałem nauczyć, to coś z tej wiedzy liznąłem, co umiałem to przekazałem.
P.s.
Tylko proszę o uzasadnienie, nie pkt. Regulaminu forum. Bądź sędzią. 💪