electra Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 3 Lipca 2014 ja przebywam obecnie tez w Pl i zywie sie "marketowymi wyrobami" Krakowski Kredens ma calkiem smaczne wyroby ,czy z chemia czy bez sie nie zaglebiam, przynajmniej kazda wedlina smakuje inaczej a nie rozni sie tylko nazwami Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10028-chleb-feniks-piecze-chlebek/page/2/#findComment-359903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 3 Lipca 2014 Nie wiem Electro czy to ten sam "Kredens" który znajduje się w "Galerii Copernikus" w Toruniu, ale z tego wiem to ten sam, normalna filia, to muszę powiedzieć z ręką na sercu że jedyne co u nich można podziwiać to ceny, są kosmiczne, natomiast wyroby jak dla mnie po prostu wstrętne, nie zjadliwe. Piękny salcesonik który wziąłem na próbę zeżarł mój pies, a raczej suczka jamniczka. Nie pierwszy raz robiłem u nich próbne zakupy i ocena wciąż taka sama, dla kogoś znającego prawdziwy smak domowych wędlin i domowego jadła, smaki po prostu nie do przyjęcia. Wystarczy zresztą poczytać w internecie i okazuje się że nie tylko ja mam podobne zdanie o ich wyrobach. Oto jeden z przykładów.http://biznes.pl/forum/ipo-krakowskiego-kredensu-w-2014,0,836844,102600216,czytaj.html Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10028-chleb-feniks-piecze-chlebek/page/2/#findComment-359906 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) produkty sie chyba troche roznia miedzy, soba bo jedne kupowalam w galeri "park wola" inne na targowku .te z wolskiej galeri zdecydowanie lepsze z regoly zadnych wyrobow podrobowych nie kupuje latem w zadnym sklepie a to co pisza w net nie zawsze traktuje na serio bo nie zawsze jest prawda to co inni opiniujasmaku domowych wyrobow niestety nie znam bo nigdy nie jadalam ,znam jedynie smaki z PRL a wtedy najlepiej mi smakowal baleron z zakladow na Zeraniu. Edytowane 3 Lipca 2014 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10028-chleb-feniks-piecze-chlebek/page/2/#findComment-359908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Ogólnie jednak biorąc to w różnych częściach Polski ludzie mają podobne zdanie o sieci "Krakowski Kredens" ceny kosmiczne, wyroby gorzej niż przeciętne, dla tych co znają prawdziwy smak domowych wyrobów, nieakceptowalne, za taką cenę przynajmniej. Gdyby to było np. na półce w "Biedronce" to od biedy można by przyjąć od biedy, ale za żadne skarby jako ekskluzywna firma i marka za jaką chcą uchodzić.Ps. Nie znaczy to oczywiście że co tanie to może smakować byle jak , co to to nie. I są Oni szkolnym przykładem że wygląd nie świadczy o smaku, bo wiele ich wyrobów wygląda estetycznie i apetycznie, lecz to właśnie pozory, wiele też leży w gablotach brzydkich i obeschniętych. Edytowane 3 Lipca 2014 przez sverige2 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10028-chleb-feniks-piecze-chlebek/page/2/#findComment-359910 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 3 Lipca 2014 dokladnie te krojone w plasterkach rzeczy sa zazwyczaj obeschniete ,tam gdzie kupowalam kroili na bierzaco ,co do cen jak sie kupuje dla posmakowania to w sumie cena nie jest jakas kosmiczna ..na razie wszedzie kupuje w niewielkich ilosciach wlasnie dla poznania smaku Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10028-chleb-feniks-piecze-chlebek/page/2/#findComment-359914 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 3 Lipca 2014 To teraz już już wiesz, bo sama dymić zaczęłaś, że tym naszym własnym domowym to żadne najpiękniejsze Kredensowe wynalazki do pięt nie dorastają i ..... co tu zresztą gadać po próżnicy, "Wędliny Domowe" to klucz, i to jest dopiero potęga smaku . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10028-chleb-feniks-piecze-chlebek/page/2/#findComment-359915 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 3 Lipca 2014 Swego czasu robiłem taki chlebek na naturalnym zakwasie: I dlaczego przestałeś robic Przebywając obecnie w Polsce ja przebywam obecnie tez w Pl Potop szwedzki Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10028-chleb-feniks-piecze-chlebek/page/2/#findComment-360028 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 4 Lipca 2014 I dlaczego przestałeś robic a bo raz zakwasu zapomniałem na czas wykorzystać i ... był kwas Ale tak żeście mnie tutaj nakręcili z tymi chlebkami że dziś będę mieszał na nowo... zakwas już mam i to taki "odpowiednio" stary :] Relacja w poniedziałek teraz na zakupy składników!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10028-chleb-feniks-piecze-chlebek/page/2/#findComment-360135 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 9 Lipca 2014 Dziękuję za odpowiedzi. Po waszych opiniach dochodzę do tego ż na pewno nie dałem dobrze wyrosnąć ciastu oraz za wysoka temperatura. Chlebek poszedł na kanapki do racy Następny powinien wyjść lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10028-chleb-feniks-piecze-chlebek/page/2/#findComment-360931 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.