DZIADEK Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 W każdej książce możemy doszukać się informacji niezrozumiałych . Generalnie kupiłeś książkę opisującą procerdury z regionu innych pańśtw i przetłumaczoną nie naszym językiem technologicznym. Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367266 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 MiD2006, sporo dobrego materiału znajdziesz w naszej bibliotece. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367269 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 W Niemczech okreslenie Durchbrennen (przepalanie) oznacza poprostu osadzanie. Chodzi o to by solanka (sol peklowa) rozeszla sie rownomiernie po calym elemencie przeznaczonym do wedzenia, trwa to przewaznie 24-48godz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367273 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Czyli, aby nastąpiło dopeklowanie produktu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367275 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 No wlasnie, tak mozna to najlepiej okreslic. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Czyli, aby nastąpiło dopeklowanie produktu. A co oznacza "musi sie przegrysc albo przejsc".. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367295 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Oj Grzesiu jak się przegryzie to będzie na zewnątrz nie w środku a jak przejdzie to będzie za a nie przed ... Teraz kumasz ? Wysłane z GT-9500I za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dziadek już o tym pisał kilkanaście postów wstecz. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367298 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Okej. Juz "doszlo".. Przepraszamy z Robertem i prosimy o przeczesanie tematu kolegi/autora z naszych "przepalanek".. Sorki.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367301 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam MiD2006 polecam Ci te książki ale na forum napewno znajdziesz potrzebne wiadomości pozdrawiam Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367323 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiD2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 wiesław gil ta pierwsza książka wydaje mi się najbardzoej konkretna. Patrząc tylko na okładkę akurat interesuje mnie wędzenie ryb a zwlaszcza karpii dzięki, może znajde na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367327 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 W naszej bibliotece jest tak duzo o wedzeniu ryb. Sprawdz bibliotee zanim gdzie indziej bedziesz szperal. No i w tematach masz wiecej wiadomosci bo wychodzace z doswiadczenia forumowiczow, nie mowiac juz o poradach " na zywo" znawcow tematu. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367339 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiD2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jasne że skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10237-czas-przepalania-co-to-takiego/page/3/#findComment-367345 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.