Bagno Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 4 Listopada 2007 Jedną z przyczyn "suchości" kiełbasy mogło być słabej (niewiążące wody) jakości mięso przed mrożeniem i możliwe błędy w czasie rozmrażania. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1090-kielbasa-smacznale-sie/page/2/#findComment-20614 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raulo Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 4 Listopada 2007 Co do jakości mięsa to ciężko mi powiedzieć. Po prostu się nie znam.Natomiast co do rozmrażania, to faktycznie. Nie miałem czasu zbytnio i mięso rozmrażałem na szybko w misce z wodą. Cytuj A tym się zajmuję"Jeżeli dyskutujesz z idiotą, dobrze mieć pewność, że on nie robi tego samego." Ogden Nash Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1090-kielbasa-smacznale-sie/page/2/#findComment-20630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej D. Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 4 Listopada 2007 Hehe. Raulo chyba mnie pomyliles Andrzejem K. Ja jestem poczatkujący, nawet jeszcze nie mam wedzarki i to ja chylę czolo przed Andrzejem K. Powiem szczerze ze na poczatku nie wiedzialem o co chodzi w twoim opisie ale juz sie chyba domyslam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1090-kielbasa-smacznale-sie/page/2/#findComment-20631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raulo Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 4 Listopada 2007 Chyba musze go zmienić Cytuj A tym się zajmuję"Jeżeli dyskutujesz z idiotą, dobrze mieć pewność, że on nie robi tego samego." Ogden Nash Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1090-kielbasa-smacznale-sie/page/2/#findComment-20632 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 5 Listopada 2007 Chyba musze go zmienić Tamten był lepszy ;-) Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1090-kielbasa-smacznale-sie/page/2/#findComment-20637 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 5 Listopada 2007 Sokoz to o czym pieszsz to bylo mialczenie po scisnieciukielbasy,to bylo oznaka ze kielbaska byla juz przeparzona.bylo czuc w w palcach nawet jak soki wewnatrz przeplywaja. tęgo pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1090-kielbasa-smacznale-sie/page/2/#findComment-20653 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokoz Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 5 Listopada 2007 No właśnie coś takiego, ale wiem, że na tę chwilę piszczenia czekało się z wyjmowaniem. Pewnie woleli dłużej niż za krótko. /O matko! Ale mi sie napisało, jeśli ktoś nie w temacie, to się zgorszy!/ Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1090-kielbasa-smacznale-sie/page/2/#findComment-20664 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZCZEPAN Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 5 Listopada 2007 WitamFaktycznie dodawanie oleju roślinnego do kiełbas to coś nowego Natomiast odnosząc się do kiełbasy białej parzonej błąd tkwi w zrobieniu farszu z opisu proces parzenia jest ok. Podr. Cytuj „Warto doceniać małe rzeczy, które sprawiają, że życie jest piękne.” Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1090-kielbasa-smacznale-sie/page/2/#findComment-20684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.