piotr118 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Marca 2015 Witam.jutro zaczynam wedzic i parzyc -wiec proszę o pomoc.Od początku jak to wszystko robić , jaką temperatura dokładnie podsuszac, wedzic a pozniej parzyc .proszę o podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11407-prosz%C4%99-o-pomoc-jutro-zaczynam-pierwszy-raz-wedzic/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubis3 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) czytaj forum, wszystko jest ładnie pięknie opisane dla każdego rodzaju wędlin Edytowane 26 Marca 2015 przez tubis3 Cytuj ...zawsze są dwa uda, albo się uda albo nie uda.... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11407-prosz%C4%99-o-pomoc-jutro-zaczynam-pierwszy-raz-wedzic/#findComment-415949 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 26 Marca 2015 http://wedlinydomowe.pl/akademia-dziadka/1173-czesc-vii-wedzonki-peklowanie-wedzenie-i-gotowaniehttp://wedlinydomowe.pl/akademia-dziadka/1178-czesc-viii-produkcja-kielbasy masz wszystko "na tacy " Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11407-prosz%C4%99-o-pomoc-jutro-zaczynam-pierwszy-raz-wedzic/#findComment-415963 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr118 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 26 Marca 2015 Dzięki serdeczne,trochę to przeżywam. Myślę że nic nie zepsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11407-prosz%C4%99-o-pomoc-jutro-zaczynam-pierwszy-raz-wedzic/#findComment-415993 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosman Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) forum to tylko wolna dyskusja z ludźmi kruży ci wiele pomogą lub każą czytać forum ty nie bardzo masz na to czas bo już jutro premiera na początek przeczytaj to http://wedlinydomowe.pl/akademia-dziadka/1173-czesc-vii-wedzonki-peklowanie-wedzenie-i-gotowaniei jeszcze to http://wedlinydomowe.pl/dla-poczatkujacych/1141-wedzenie-wedzonek-kilka-praktycznych-porad-dla-nie-wtajemniczonych i nie stresuj sie będzie dobrze widzę że zdublowałem jeden z linków ale to dowód że tam znajdziesz potrzebne Ci wiadomość Edytowane 26 Marca 2015 przez gosman Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11407-prosz%C4%99-o-pomoc-jutro-zaczynam-pierwszy-raz-wedzic/#findComment-416019 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr118 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 26 Marca 2015 Właśnie trafiłeś w samo setno ,dzięki za linki a tak musiałbym szukać a tu już czasu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11407-prosz%C4%99-o-pomoc-jutro-zaczynam-pierwszy-raz-wedzic/#findComment-416030 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosman Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 26 Marca 2015 jak znajdziesz troche czasu to poczytaj wiadomości ze strony głównej czyli artykuły , Akademia Dziadka , Dla początkujących tam jest bardzo dużo wiedzy w forum też jest mnóstwo wiadomości ale ile ludzi tyle opinii Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11407-prosz%C4%99-o-pomoc-jutro-zaczynam-pierwszy-raz-wedzic/#findComment-416045 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soliera Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 27 Marca 2015 No, ja też jestem przed utratą dziewictwa wędzarniczego Jak jutro pogoda dopisze, uruchamiam prototyp wędzarni Szynka, boczuś i karkóweczka już sie peklują przed wędzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11407-prosz%C4%99-o-pomoc-jutro-zaczynam-pierwszy-raz-wedzic/#findComment-416364 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.